Preslatki klinac iz "Zapravo ljubav" je odrastao, ima 30 godina, ali je baš teško poverovati u to

- Zamolio sam svejedno konobara da mi donese pivo, ali on mi je rekao da nemam dovoljno godina da naručim alkohol - rekao je glumac koji se nije uopšte promenio u poslednjih 17 godina

  • 0
Thomas Brodie-Sangster Tomas Brodi Sangster; Foto: Profimedia/Universal / Ferrari

Engleski glumac Tomas Brodi Sangster (30) osvojio je srca publike u filmu "Zapravo ljubav", u kom je glumio dečaka Sema kada je imao samo 13 godina.

Glumom je nastavio da se bavi i kada je odrastao i nedavno je glumio u popularnoj seriji "Queen's gambit", no mnogi su tek sada saznali koliko ima godina i teško im je da u to poveruju.

Tomas je ove nedelje gostovao u emisiji "This Morning", gde je razgovarao o svom najnovijem projektu, animiranom filmu "Dragon Rider" za koji je pozajmio glas. Njegove nove fotke preplavile su društvene mreže, a pored njih svi u neverici ističu da s 30 godina izgleda kao tinejdžer i da je jedva ostario od početka karijere.

- Izgleda kao dečak koji se pretvara da je odrastao - glasio je jedan komentar, a zatim su usledili brojni drugi komentari.

"Dečak iz "Zapravo ljubav" i dalje izgleda isto", "Tomas Brodi Sangster je uspeo da zadrži svoje dečje lice i kad je odrastao", samo su neki od brojnih komentara koji su preplavili Tviter.

- Bio sam u Otavi i ostavio sam pasoš u ambasadi zbog vize pa sam se vratio u hotel. Pomislio sam da bi mi dobro došlo pivo pa sam krenuo u bar, no onda sam shvatio da nemam dokumenta kod sebe. Zamolio sam svejedno konobara da mi donese pivo, ali on mi je rekao da nemam dovoljno godina da naručim alkohol. Pokazao sam mu svoj profil na IMDb-u, no to nije prihvatio - rekao je Britanac prošle godine.

Ostao je prizeman uprkos uspešnoj karijeri.

- To je jako čudan život za mladu osobu, no to je život koji se meni sviđa, pun avantura. Ostao sam svoj i prizemljen zahvaljujući svojim prijateljima i porodici, koji su mi bili i ostali oslonac - komentarisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA