≫ 

Rijana "žari i pali" u malenoj haljinici koja je jedva pokrila baš sve što je trebalo

"Taj vajb", "Raketa", "Izgledaš odlično", "Bomba", "Haljinica ti je prekratka", "Legendarni izgled", glasili su komentari ispod nove Rijanine fotografije na Instagramu

  • 1
Rihanna Rijana; Foto: Profimedia

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u "batik" stilu, a tom fotkom je izazvala brojne reakcije fanova.

Naime, slavna pevačica je dokazala da je takozvani "batik" stil, koji je nastao u Indoneziji, još uvek aktuelan i moderan i da se najveće zvezde usuđuju da nose izrazito šarene stvari.

Lepa Riri je obukla šarenu haljinicu, stavila šarenu kapu na glavu i okitila se brojnim nakitom, dok je u ruci držala cigaretu.

Vlasnica hita "Umbrella" je na licu nosila naočare za sunce sa šarenim odsjajem, a u mini haljini je ponovo istakla svoje brojne obline.

Njen bujni dekolte je bio u pravom planu, kao i butine i uzak struk, a ona je napisala veoma zanimljiv opis fotografije.

- Žad u senci - pisalo je u opisu objave na kojoj je prikupila skoro 6 miliona lajkova.

Popularnu pevačicu na pomenutoj društvenoj mreži prati 90,8 miliona pratilaca, a prikupila je i brojne pozitivne komentare.

"Taj vajb", "Raketa", "Izgledaš odlično", "Bomba", "Haljinica ti je prekratka", "Legendarni izgled", glasili su komentari ispod fotografije koju možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    19. februar 2021 | 11:02

    Stvar ukusa, ali nije moja šoljica čaja. Takvi likovi žena mi ne imponuju, sem boje kože, koja je divna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA