≫ 

Albanka nakon dva skandala usred pandemije izbačena iz popularnog šou-programa!

- Toliko truda se ulaže da svi koji učestvuju u šouu budu sigurni i mnogi su se osećali iznevereno zbog načina na koji se Rita ponašala. Nije sebi učinila uslugu - rekao je izvor blizak jednoj produkcijskoj kući

  • 4
Rita Ora Rita Ora; Foto: Shutterstock

Britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora (30) neće dobiti novi angažman u novoj sezoni šoua "The Masked Singer".

Naime, Rita je bila jedna od članica žirija u spomenutoj emisiji, ali navodno producentska kuća ne želi da nastavi saradnju s njom jer je prekršila epidemiološke mere, i to dva puta.

Prvo je otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku na kojoj je bilo više od 30 gostiju, pa su komšije pozvale policiju.

- Gledaoci su nedeljama gledali Ritu subotom uveče, ali šou "The Masked Singer" snimljen je pre njenog rođendana - rekao je izvor iz producentske kuće za strane medije.

- Toliko truda se ulaže da svi koji učestvuju u šouu budu sigurni i mnogi su se osećali iznevereno zbog načina na koji se Rita ponašala. Nije sebi učinila uslugu - dodao je izvor.

Međutim, izvor blizak Riti tvrdi da je razlog zbog kog se Rita neće pojaviti u novoj sezoni šoua jeste taj što je prihvatila drugi angažman.

- Opšte je poznato da je ona u Australiji i da će snimati "The Voice" sledećih nekoliko meseci - rekao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, australijska vlada našla se na udaru kritike javnosti i opozicije zbog puštanja pevačice Rite Ore u zemlju uprkos zatvaranju državnih granica.

- Svaka poznata ličnost koja zauzme mesto u karantinu uskraćuje to mesto jednom Australijancu koji čeka da s vrati kući - rekla je potparolka opozicije.

- Rita Ora se nije organizovala da završi 14-dnevni karantin u privatnoj organizaciji, što znači da njen hotelski boravak spada u vrlo ograničen broj mesta koje zauzima Australijancima - zaključila je ona, a fotografije sa njenog rođendana koji je organizovala za vreme karantina pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.V.

    10. februar 2021 | 21:09

    To je siptarske kultura,samo bezobrazluk.

  • Ak47

    10. februar 2021 | 19:02

    Kako bi te isprskao....

  • Тодорић

    10. februar 2021 | 17:43

    Постале су звезде јер сјајно певају,али морал...али политиканство...али ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA