≫ 

I Džej Lo sa verenikom završila na terapijama: "Odjednom smo se našli u zoni sumraka..."

- Odradili smo terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvek raditi na sebi - rekla je Dženifer Lopez

  • 1
Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) osvanula je na naslovnici "Allure" magazina, za martovsko izdanje, a zatim je u intervjuu otkrila da je tokom karantina išla na terapije sa svojim verenikom. 

Naime, ona se u 52. godini života pojavila na naslovnici popularnog magazina sa kratkom kosom, a ispod objave na društvenoj mreži Instagram piše da magazin slavi 30. rođendan.

Ona je u intervjuu govorila o životu u karantinu i o odnosu s partnerom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45).

Na početku pandemije svi smo se suočili s teskobom, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla da provedem puno više vremena sa verenikom i decom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali da radimo - rekla je Džej Lo.

Pevačica je rekla kako su potrošili nekoliko meseci na organizaciju venčanja, ali da nije bio pravi tajming.

- U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvek raditi na sebi - rekla je latino diva.

Ona je zatim govorila i o vremenu s početka karijere.

- Kada sam se pojavila na sceni, bilo je to neko čudno doba i svi su morali da budu mršavi - započela je latino diva.

- Kažu mi "Pa, nisi mršava. Kako se osećaš?" Ja odgovaram: "Osećam se sjajno zbog toga!" Danas nam je taj standard lepote izrezan iz uma poput melanoma - zaključila je lepa pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA