≫ 

Slavni Džoker prvi put uslikan sa sinom Riverom, a natpisom na dukserici šalje jaku poruku

Prvi put u javnosti je uslikana srećna porodica - Oskarovac Hoakin Finiks i glumica Runi Mara sa sinom Riverom

  • 5
Rooney Mara, Joaquin Phoenix Hoakin sa izabranicom / Foto: Profimedia

Holivudski glumac Hoakin Finiks (45) i njegova partnerka Runi Mara (35) su u septembru 2020. godine postali roditelji, a sada su prvi put uslikani na ulici sa bebom.

Naime, glumica se porodila pre 5 meseci, a ovo je prvi put da je porodica viđena zajedno u punom sastavu.

Hoakin i Runi su odlučili da nazovu sina po Hoakinovom bratu Riveru koji je preminuo 1993. godine. Njegova želja je bila da mu sin nosi isto ime kao i brat koga je obožavao.

Slavni par je sada uslikan u Los Felizeu gde su došli u posetu kod glumičine sestre Kejt Mare, a ovom prilikom oboje su obukli crnu odeću.

Hoakin je nosio crni duks na kome piše "spasite životinje Los Anđelesa", crnu trenerku i patike, dok je na glavi imao crnu kapu, a u rukama je nosio kolica s bebom. 

Glumica Runi je takođe nosila crni duks, sa sivim rukavima, a u rukama je nosila njihovog kućnog ljubimca i oboje su nosili zaštitne maske kako bi se zaštitili od korona virusa.

Hoakin je u jednom trenutku spustio kolica s bebom na pod kako bi otvorio vrata automobila, a obožavatelji ne prestaju da pišu komentare na društvenim mrežama o ovoj srećnoj porodici.

"Najlepša porodica", "Ovo mi je ulepšalo dan", "Najviše sam se radovala kada sam čula da se rodio mali River", "Koliko srećna porodica, svaka čast", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, vest da se glumica procurila u javnost je izašla kada je reditelj Viktor Kosakovski (59) otkrio ovu informaciju na filmskom festivalu u Cirihu. Nakon prikazivanja filma "Gunda", čiji je Hoakin izvršni producent, Viktor je rekao:

- Upravo je dobio dete. Predivnog sina kog je nazvao River - rekao je reditelj.

Video: JK kao Harley Quinn sa oblinama: Diva došla na Grand kao superherojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA