Nazire li se, konačno, sloboda Britni Spirs? Njen otac na sudu rekao nešto što zvuči ohrabrujuće

Na saslušanju u Los Anđelesu u četvrtak Džejmi Spirs je rekao da je "izgubio želju na pravo upravljanja njenim bogatstvom" koje je prošle godine procenjeno na 60 miliona dolara

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Tanjug/AP

Dokumentarni film "New York Timesa" pod nazivom "Framing Britney Spears" se bavi karijerom i medijskim tretmanom"pop princeze" Britni Spirs (39) koja se već godinama bori za promenu staratelja, a kao jedan od glavnih negativaca pojavljuje se njen otac. 

Pevačicin otac Džejmi Spirs je poslednjih 12 godina upravljao njenom imovinom usled brige oko njenog psihičkog zdravlja. U novembru 2020. godine Britni nije uspela na sudu da obori odluku o toj vrsti starateljstva, koju je njen otac delio sa advokatom Džodijem Montgomerijem.

Paralelno sa sudskom bitkom, trajala je kampanja pokreta #FreeBritney koji su predvodili njeni obožavaoci. Njen otac je branio sopstvenu ulogu, rekavši da "štiti ćerku od onih koji žele da je iskoriste i da joj naude".

Na saslušanju u Los Anđelesu održanom u četvrtak, 11. februara, Džejmi Spirs je rekao da je "izgubio želju na pravo upravljanja njenim bogatstvom" koje je prošle godine procenjeno na 60 miliona dolara.

Džejmijeva advokatica Vivijan Torin je rekla da "nije postojala namera ili želja da dva staratelja budu nejednaka i da je gospodin Spirs nameravao da prenese moć upravljanja nad Britninom imovinom na jednu firmu koja se bavi takvim pitanjima".

Novo saslušanje je zakazano za 17. mart ove godine, a fanovi se nadaju da će se "ova saga" pozitivno završiti u korist "pop princeze". 

S druge strane, kao jedan od negativaca u dokumentarnom filmu pojavljuje se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk.

- Ovo je možda prvi put u njegovoj karijeri da njegova šarm-ofanziva ne deluje. Veći deo dokumentarnog filma o Britni fokusira se na to ko je kriv za njena mentalna pitanja i starateljstvo iz kog pokušava da se izvuče... No čini se da se internet grupno fokusirao na jednog određenog negativca: toliko ljudi se loše ponelo prema Britni, ali niko joj nije učinio gore od Džastina Timberlejka - pišu fanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA