≫ 

Pogled iz vazduha na imanje Kim i Kanjea oduzima dah, ali u ovom luksuzu više neće uživati zajedno

Par je na kupovinu, a zatim i renoviranje ove vile potrošio silne milione i nekoliko godina vremena

  • 2
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest, kuća imanje Kanje i KIm; Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes/BACKGRID/Backgrid USA , Tanjug/AP

Pogled iz vazduha na mega vilu američke rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) i njenog supruga Kanjea Vesta (43), koja se renovirala nekoliko godina je impozantan.

Naime, poznati par bi trebalo da podnese papire za razvod svakog dana. Veruje se da Kim trenutno živi u kući sa decom, dok je Kanje na ranču u Vajomingu, ali ko će zadržati imovinu nakon završetka razvoda ostaje da se vidi.

Par je na kupovinu, a zatim i renoviranje vile potrošio silne milione i nekoliko godina vremena.

- Bila sam trudna u to vreme. On je imao kuću u Los Anđelesu, a ja sam imala kuću na Beverli Hilsu. Nijedna od njih nije bila baš porodična. Jedan dan smo šetali i rekla sam mu kako mi se sviđa ova kuća i imanje, a on se složio. To je bila velika stvar, jer se njemu inače ništa ne sviđa - ispričala je Kim početkom 2020. godine.

Par je govorio i o svoja dva bazena na imanju u koja su uložili 50 hiljada dolara. Zanimljivo, Kim se u njima do intervjua prošle godine nije okupala.

- Kad si se poslednji put okupala u našem bazenu? - pitao je Kanje tada suprugu, na šta se Kim nasmejala i priznala da nije nijednom.

- Iako mi se bazen, ustvari, vrlo dopada - pojasnila je Kim, a gledaoci su tada revoltirano zaključili da se radi o klasičnim "problemima" bogataša. No, čini se da su u ovoj porodici ipak nastali ozbiljniji problemi, koje njihov brak ,čini se, ne može da izdrži.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    12. februar 2021 | 21:54

    Zbog ovakve kuce su u razvodu. To je cista kurtoazija. On na jednom kraju, ona na drugom kraju kuce i onda?? S...m se na ovakvo imanje kad nemas srece u zivotu. Kad deca odrastaju bez oba roditelja, vaspitanja, zajednicke ljubavi, srece. Nista lepse bez porodicnog rucka kada se svi okupljaju za stolom, bez slika sa mature i oba roditelja na njoj.

  • DARKO 100%

    12. februar 2021 | 21:39

    Kad si stalno pod budnim okom javnosti ,sirokih masa kroz sav taj rijaliti zivot struje razne misli i energije koje i nisu uvek naklonjene vama tako stvaranje oreola oko sebe nije ni cudo da dodje do nekog kursusa,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA