Rijana u toplesu "izuva iz cipela"! Ubitačna fotka za 14 sati skupila više od 8,5 miliona lajkova

Kada mi Popkan (jamajčanski di džej) kaže: "Da li možeš da ne nosiš veš za mene večeras" - napisala je lepa pevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u toplesu

  • 0
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u toplesu, pa je novom objavom "zapalila" internet.

Naime, slavna pevačica je pozirala samo u ljubičastom šortsu, bez brushaltera i majice, pa je svoje bujne grudi prekrila jednom rukom.

Rijana je u prvi plan stavila lepo lice, velike grudi i ravan stomak, a fanovi su obratili pažnju i na njene brojne tetovaže. Nosila je dosta aksesoara u svetlo ljubičastoj boji kako bi se sve slagalo sa bojom šortsa, a na licu je imala samo crveni karmin.

- Kada mi Popkan (jamajčanski di džej) kaže: "Da li možeš da ne nosiš veš za mene večeras" - napisala je lepa pevačica u opisu fotografije i prikupila 8,5 miliona lajkova.

"Loša devojka u punom sjaju", "Je l ide i šorts uz to telo?", "Da li se šališ?", "Goriš", "Najbolja fotka do sada", glasili su komentari njenih fanova, a novu fotografiju pogledajte kao treću u našoj galeriji u nastavku.

- Ne želi da izgladnjujem sebe. Ako želim čizburger, poješću ga. Takođe, treniram 3 ili 4 puta nedeljno jer mi je najvažnije da budem zdrava - rekla je nedavno pevačica.

- Osećati se udobno u svojoj koži je proces. Svi treba da naučimo da volimo sami sebe. Ako zaista razmišljamo o manama - mislim da svako od nas može da ih nađe na svom telu, ali treba da naučimo da volimo sebe i tada možemo da prihvatimo sve svoje mane - zaključila je Rijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA