≫ 

Paris Hilton se verila na svoj 40. rođendan: Ne postoji niko s kim bih radije provela ostatak života

- Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate, već to i osećate - napisala je bogata naslednica posle veridbe

  • 1
Paris Hilton Paris Hilton / Foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda i bogata naslednica Paris Hilton (40) se danas 17. februara na svoj 40. rođendan verila za svog dečka Kartera Reuma (40), a fotografije sa veridbe možete pogledati OVDE

Naime, slavna Paris je nosila belu haljinu kada je njen voljeni partner kleknuo u belom odelu i zaprosio je skupocenim smaragdnim vereničkim prstenom koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea.

Bogata naslednica je objavila nekoliko fotografija sa veridbe na društvenoj mreži Instagram, pa je napisala:

- Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate, već to i osećate. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog sastanka, a za moj rođendan ugovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru duž plaže, Karter me je odveo do kabane ukrašene cvećem i kleknuo je na jedno koleno. Rekla sam "da", "da" zauvek. Ne postoji niko s kim bih radije provela ostatak života - napisala je Paris i prikupila preko milion pregleda, a zatim su usledile brojne čestitke, kako slavnih ličnosti, tako i njenih najvernijih obožavatelja.

- Čestitam! Tako sam uzbuđena i srećna - napisala je Kris Džener u komentarima.

- Čestitam, tako sam srećna zbog vas. Šaljem vam puno ljubavi - napisala je nemačka manekenka Hajdi Klum, a zatim su usledile slične čestitke od glumice Lise Rine, di džeja Dipla, Viktorijinih anđela Mirande Ker i Sare Sampajo, kao i mnogih drugih. 

"Prelep par", "Opasan šlic za veridbu", "Deluje kao da je sve veoma dobro isplanirano", "Presrećna sam, nadam se da će se ovog puta zaista udati", glasili su komentari fanova.

Paris je na svom veb sajtu objavila 23 fotografije na kojima se vidi kako je izgledao jedan od, trebalo bi, njenih najsrećnijih dana u životu.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA