Zvezda serije "Igra prestola" postao otac: Glumac uslikan u šetnji sa sinom, prizor raznežio fanove

Kit i Rouz upoznali su se na snimanju serije “Igre prestola”, gde su takođe glumili zaljubljeni par

  • 0
Emi nagrade, dodela Emi nagrada Kit Harington, Foto: Tanjug/AP

Glumac Kit Harington, poznat po ulozi Džona Snoua iz čuvene franšize “Igra prestola”, postao je otac dečaka, koga je na svet donela njegova supruga Rouz Lesli. Glumački par sa nestrpljenjem je iščekivao rođenje sina, ali vest o porođaju nisu zvanično objavili.

Nakon što su ih paparaci fotografisali u prvoj šetnji sa bebom u Londonu, otkriveno je da se glumica porodila u strogoj tajnosti, te da je njihova porodica sada postala brojnija.

Izvor blizak paru za “E! News” potvrdio je da je Rouz rodila sina i da su novopečeni roditelji presrećni.

Kit je izveo sam u šetnju svog sina, a nosio ga je u nosiljci. Prizor brižnog oca, koji se ne odvaja od naslednika, raznežio je fanove, koji su komentarisali da mu ova "uloga" najbolje pristaje.

"Najbolja uloga u životu, "Kit je predivan", "Od njega se ništa manje nije ni očekivalo", "Predivni su", samo su neki od komentara fanova.

Kit i Rouz upoznali su se na snimanju serije “Igre prestola”, gde su takođe glumili zaljubljeni par, a romansu su otpočeli 2012. godine. Pre tri godine izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj proslavi u zamku u Škotskoj.

Ime bebe, kao ni datum rođenja, javnosti još uvek nisu poznati, a čini se da je popularni par odlučio da sve detalje svog privatnog života u buduće zadrži za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA