≫ 

Naljutili kraljicu zbog intervjua: Megan i Hari izgubiće sve beneficije kraljevske porodice?

Kao razlog se navodi emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi

  • 4
Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Britanski mediji navode da su Megan Markl i princ Hari na dobrom putu da izgube preostale beneficije kao članovi kraljevske porodice.

Kao razlog se navodi emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi.

Kako prenose strani mediji, navodno se kraljica Elizabeta razbesnela kada je čula da je snimljena posebna emisija o njihovom odlasku s kraljevskog dvora, novoj trudnoći i životu u Americi. Ona je momentalno tražila od Harija i Megan da se odreknu svih svojih veza sa organizacijama koje su povezane s kraljevskom porodicom.

Njenom 36-godišnjem unuku Hariju oduzeta su tri preostala počasna vojna naziva i, potencijalno, sponzorisanja Ragbi unije, Ragbi fudbalske lige i Londonskog maratona.

Markl će morati da se povuče sa mesta pokroviteljke Narodnog pozorišta, osim ako se ne napravi drugačiji dogovor. Kada joj je 2019. godine dodeljena ta funkcija, na to se gledalo kao primarni gest podrške i naklonosti kraljice, jer je ona imala to mesto čak 45 godina.

Sa druge strane, potvrđeno da je Megan (39) pristala na opsežni intervju s Oprom, koja je jedna od najmoćnijih žena u američkoj industriji zabave, navode britanski mediji.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    18. februar 2021 | 08:31

    Došle snajke da rasture kraljevsko carstvo setite se hurem

  • Šiniša

    18. februar 2021 | 00:20

    Aaa nemogu dvaput da izgube već su izgubila kad su prestali da bude te iste

  • Тодорић

    18. februar 2021 | 09:07

    Краљица је расиста,користи сваки изговор да уништи снају,која јој квари имиџ двора.При томе,не Либи се да уништава и унука који је учинио нешто против кодекса двора.Њих двоје баш брига,ако се не варам,мајка Лејди Д није била сиромашна,наследиће мајку.Зато је и не слушају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA