Paris Hilton verena prstenom od 2 miliona dolara! U njegovom pravljenju učestvovao čitav tim ljudi

- Njen najnoviji verenički prsten ima najmanje 15-20 karata i inspirisan je Ajfelovim Tornjem. Cena iznosi skoro 2 miliona dolara - rekla je Ketrin Mani koja se bavi prodajom dijamantskog prstenja

  • 1
Paris Hilton Paris Hilton / Foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda i bogata naslednica Paris Hilton (40) se 17. februara na svoj 40. rođendan verila za svog dečka Kartera Reuma (40) s kojim se zabavlja godinu dana, a svi su oduševljeni kako izgleda njen verenički prsten. 

Naime, slavna Paris je nosila belu haljinu kada je njen voljeni partner kleknuo u belom odelu i zaprosio je skupocenim smaragdnim vereničkim prstenom od 2 miliona dolara koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea.

- Moja ljubav je postajala sve veća i širila se u svakom smislu. Angažovao je Žan Dusea, praunuka Luija Kartijea, kako bi dizajnirao ovaj prelepi prsten koji oduzima dah, a čini se da je osvetljen iznutra - napisala je Paris na svojoj veb stranici opisujući prelepi dijamant koji je dobila.

Paris je objavila video snimak a svojoj veb stranici ParisHilton.com. u kom se vidi kako je dizajner osmislio prsten koji se zove "Paris". U video snimku se vidi kako dizajner crta i farba masivni dijamantski prsten i trudi se da sve detalje što preciznije prenese.

Prsten se sastoji iz glavnog dijamanta, a oko njega se nalazi na desetine manjih i on izgleda savršeno na njenoj ruci, kažu fanovi.

- Njen najnoviji verenički prsten ima najmanje 15-20 karata i inspirisan je Ajfelovim Tornjem. Cena iznosi skoro 2 miliona dolara - rekla je Ketrin Mani koja se bavi prodajom dijamantskog prstenja u kompaniji "Brilliant Earth".

- To je impresivan prsten. Klasični dizajn koji označava prošlost, sadašnjost i budućnost, vrlo lepo i originalno urađen.Uz dijamant vrhunskog kvaliteta prsten procenjujem između 1,5 i 2 miliona dolara - rekao je Denis Stepanski, osnivač i vlasnik "It's Hot Diamond Jewelry and Watches".

- Za ovaj specijalni projekat okupljena je grupa najfinijih rezača dijamanata, draguljara i ljudi koji poliraju prsten - napisala je Paris na svojoj stranici.

Ovo je četvrta veridba Paris Hilton, nakon što se verila 2002., 2005. i 2018. godine, a fanovi se nadaju da će se ovog puta konačno udati. Fotografije Paris i njenog novog verenika pogledajte u galeriji u tekstu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    18. februar 2021 | 13:21

    Врећа и закрпа. Ни прстен не помаже.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA