≫ 

Ko je voditelj koji se usuđuje da pipka slavne glumice? Opet kruži snimak koji je zgrozio javnost

- Hej, šta se ovde događa? - upitala je šokirana Skarlet Johanson nakon što ju je voditelj uhvatio za grudi u sred televizijskog prenosa uživo

  • 6
Isaac Mizrahi Ajzak Mizrahi; Foto: Wikimedia/Rhododendrites

Američki modni dizajner i voditelj Ajzak Mizrahi (59) je 2006. godine u televizijskom prenosu uživo uhvatio prelepu glumicu Skarlet Johanson (36) za grudi, a sada na društvenim mrežama ponovo kruži snimak ovog događaja koji je šokirao gledaoce i ljude širom sveta.

Naime, na crvenim tepisima se skoro svake godine dešavaju neobične situacije koje postide mnoge zvezde, ali čini se da je ovaj jedan od pobedničkih trenutaka.

Voditelj je iz čista mira uhvatio glumicu za grudi i rekao:

- Uh, uh, baš to volim - rekao je pre 15 godina ovaj voditelj, za koga svi misle da "nema dlake na jeziku".

Prestravljena glumica je u tom trenutku samo jednu rečenicu izgovorila:

- Hej, šta se ovde događa? - upitala je šokirana Skarlet koja se bukvalno ukočila.

To nije bio prvi put da se Ajzak ponaša zaista neprofesionalno i degutantno. On je u prošlosti "izblamirao" i druge glumice.

Glumici Teri Hačer koju gledaoci najviše pamte po glavnoj ulozi u popularnoj seriji "Očajne domaćice" gurnuo je prst u dekolte kako bi proverio da li ima skrivene papiriće na kojima je napisan govor. Njenu koleginicu Evu Longoriju (45) je pitao "da li  je obrijana dole".

Sara Džesika Parker je takođe imala neprijatno iskustvo kada ju je upitao koliko ima prave kose, a na meti mu se našla i glumica Marša Kros (58), koju je upitao:

- Znaš ko voli devojke s crvenom kosom? Moj pas! - rekao joj je voditelj.

Brojni fanovi pisali su na društvenim mrežama da bi trebalo da mu se zabrani pojavljivanje na televiziji jer godinama unazad ponižava žene.

- To što je homoseksualac ne daje mu pravo da pipka druge žene. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama i dodaju da je tako nešto uradio u poslednje 3 godine, sigurno bi odmah dobio otkaz od bilo koje televizijske kuće.

Podsetimo, Ajzak je već 10 godina u srećnom braku sa Arnoldom Germerom. 

Video: Manijak Vajnstin hrkao tokom izricanja presude, osuđen na 23 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA