Kameron Dijaz o povratku u svet glume: "Da li ću ikada više snimiti film? Ne želim..."

- Da li ću ikada više snimiti film? Ne želim, ali da li ću? Ne znam. Nemam pojma. Možda. Nikad ne reci nikad - rekla je Kameron Dijaz u jednoj radijskoj emisiji

  • 0
Cameron Diaz, Kameron Dijaz Kameron Dijaz; Foto: Instagram/camerondiaz

Američka glumica Kameron Dijaz (48) je nedavno gostovala u radijskoj emisiji "Quarantined with Bruce" kako bi promovisala svoj novi brend vina, a zatim je 48-godišnja zvezda otkrila da joj je majčinstvo promenilo prioritete.

- Da li ću ikada više snimiti film? Ne želim, ali da li ću? Ne znam. Nemam pojma. Možda. Nikad ne reci nikad - rekla je Dijaz.

- Ali nisam mogla da zamislim da bih kao mama sa detetom u prvoj godini trebalo da budem na setu po 14 sati - dodala je lepa glumica.

Kameron se 2015. godine udala za pevača rok benda "Good Charlotte" Bendžija Mejdena i imaju jednogodišnju ćerku Radiks.

- Jednostavno se osećam tako blagosloveno da sada mogu da budem ovde sa svojim detetom i, znaš, da postanem majka kakva moram postati - rekla je.

- To je takav blagoslov i potpuna privilegija na kojoj sam zaista, zaista zahvalna - dodala je Kameron.

Diaz je uz majčinstvo trenutno usredsređena na "Avaline" - brend organskih vina koji je pokrenula s prijateljicom Ketrin Pauer prošle godine.

- Avaline je jedini svakodnevni posao kojim se bavim, osim što sam supruga i majka, čime se zapravo najviše bavim... to je zaista bio najispunjeniji deo mog života do sada - kaže glumica.

Kameron, koja se proslavila u filmu "The Mask" (1994.), "There's Something About Mary" (1998.) i "Vanilla Sky" (2001.), otkrila je kako je pronašla mir nakon što je napustila holivudsku karijeru. Poslednju ulogu u svojoj 20-godišnjoj glumačkoj karijeri upisala je 2014. u adaptaciji Eni.

- Vratiću se i ljudi će reći evo je na sceni nova starija glumica. Hahaha. Nikad ne reci nikad - našalila se nedavno Kameron u podkastu manekenke Naomi Kembel (50).

Podsetimo, ova holivdska zvezda je na samom početku 2020. godine iznenadila javnost objavom da je dobila ćerku Rediks sa suprugom, a niko nije ni znao da je zaista trudna.

Mesecima se spekulisalo da glumica očekuje prinovu, ali je sve prošlo u tajnosti, jer ni ona ni njen suprug nisu želeli ništa da potvrde ni demantuju, sve do trenutka kada jeKameron početkom januara objavila da je postala majka. Ne zna se da li ju je ona rodila ili je bebu na svet donela surogat majka.

Dodala je da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA