≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hurem raščupana i bez trunke šminke gleda u daljinu: "Šta joj se desilo nakon porođaja?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je imala težak period iza sebe, glumica je pronašla sreću u svojim ćerkama

  • 3
Meryem Uzerli, Hurem Foto: Profimedia

Nemačka glumica poreklom iz Turske, Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" svojim izdanjem iznenadila je fanove.

Iako mnoge svetske zvezde na društvenim mrežama ne objavljuju često fotografije na kojima nisu doterane ili bar malo sređene za fotografisanje, to nije slučaj i sa Merjem.

Hurem je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala lavinu reakcija. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled, a komnetarisali su i da blista od kada se drugi put porodila.

Glumica je pozirala bez trunke šminke i raščupana, ali je uprskos tome oduševila svoje pratioce, pa su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

"Šta joj se desilo nakon porođaja? Nikad bolje nije izgledala", "Konačno izgleda srećno", "Prva ćerka ju je vratila u život, a posle druge blista", "Vratila se Hurem! Crni dani su konaćno iza nje". neki su od komentara.

Podsetimo, Merjem je ćerku Laru dobila sa bivšim partnerom, brokerom Kanom Atešom. Kada je saznala da je u drugom stanju Kan ju je ostavio nakon čega je ona doživela nervni slom i pokušala da se ubije tako što je skočila s balkona nakon čega je završila na psihijatriji u Berlinu.

Lepa Hurem se tada potpuno povukla iz javnog života, a zatim se oporavila, vratila glumi i posvetila svojoj naslednici. Ona godinama unazad živi sa ćerkom u Berlinu ia neretko stiče da je jako bliska i povezana s ćerkom i naziva je "ljubavlju svog života".

Sada je srećna u ljubavi i sa partnerom dobila je svoje drugo, njihovo prvo zajedničko dete, ćerkicu Lil Koi, a ranije je pričala da je zaljubljena, ali nije želela da otkrije javnosti ko je njen partner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    20. februar 2021 | 11:44

    Lepa prirodna,sta joj fali??? Tona sminke,botoksi fileri foto sop,sta???

  • Bas tako

    20. februar 2021 | 15:40

    Ma prelepa,zgodna,sexipilna,....riba i po. I to prirodna lepa i zgodna. Uzivaj lepoto u zivotu i sa tvojim lutkicama i neka te sreca prati. Mlada si,keoa,uspesna i niko nije vredan da podignes ruku na sebe. Tvoj zivot je najvredniji i imas za koga da zivis. Jedan otiso drugi doso

  • XX

    21. februar 2021 | 09:57

    Prirodno lepa,zenstvena ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA