≫ 

"Kraljica razvoda" razvodi Kim od Kanjea: Opakoj advokatici Lauri plaća 1.000 dolara za sat saveta

Prvi put je zastupala Kim kad se 2011. rastala od bivšeg supruga, košarkaša Krisa Hamfrisa

  • 0
Lara, Kanje, Kim Advokatica Laura, Kim Kardašijan, Kanje Vest, Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes/BACKGRID/Backgrid USA , Tanjug/AP

Rijaliti-zvezda Kim Kardašijan (40) predala je papire za razvod nakon sedam godina braka s reperom Kanje Vestom (43). Laura Wasser (52), slavna advokatica za razvode, predala je papire u Kimino ime u petak. 

Starleta i reper venčali su se u Firenci 2014. godine i imaju četvoro dece - ćerke Nort (7) i Čikago (3) i sinove Sejnta (5) i Psalma (1). 

Cela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanjeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htela da pobaci jedno njihovo dete. Potom su otputovali na odmor i pokušali spasiti brak, ali nije više išlo.

Kako pišu američki tabloidi, već su prošli kroz proces imovinskih nagodbi.

Kiminu advokaticu Lauru Wasser nazivaju "holivudskom kraljicom razvoda". Kim ju je angažovala već drugi put kako bi osigurala da minimalistička vila u Kalabasasu vredna 30 miliona dolara, ostane u njenom posedu. Prvi put je zastupala Kim kad se 2011. rastala od bivšeg supruga, košarkaša Krisa Hamfrisa (36).

Njeno je ime postalo šire poznato u protekloj godini, delom i zbog holivudskog razvoda koji je nedavno okončan između Džonija Depa i Amber Herd, te Anđeline Džoli i Breda Pita.

Spisak klijenata koje je zastupala s glumačke A-liste je dug, između ostalih, Ešton Kučer, Hajdi Klum, Rajan Rejnolds, Dženifer Garner, Gven Stefani, Britni Spirs, Kristina Agilera.

Za 1.000 dolara na sat slavne face mogu unajmiti privatnog suca koji će doći u Laurinu kancelariju ili konferencijsku sobu, što znači da u potpunosti mogu izbeći kročenje na javni sud.

Sat vremena njenog savetovanja košta od 600 dolara do 950 dolara (gotovo 6000 kuna), obavezno traži depozit od 25.000 dolara i gotovo nikada ne uzima klijente koji imaju imanje od deset miliona dolara na računu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA