≫ 

Kim i Kanje žele razvod što pre: Evo da li će na starateljstvo uticati reperovo mentalno stanje

Kardašijanka je spremna da krene dalje, a reper je utučen zbog razvoda

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) žele da što pre zvanično okončaju svoj brak, a reperovo mentalno stanje neće uticati na dogovor o starateljstvu nad njihovom decom, navode strani mediji.

Kim i Kanje su navodno želeli istu stvar, a to je razvod, pa im nije bilo teško da se dogovore oko svega. Kardašijanka je tužna, kako se navodi, ali spremna je da konačno krene dalje nakon što je pokušala da spase brak.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije naveden. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbralni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje proodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Kim i Kanje nisu javno komentarisali nesuglasice tokom prethodnih meseci, kao ni navode o razvodu, koji je sada ušao i u zvaničnu proceduru.

Podsetimo, cela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanjeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Potom su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali nije više išlo.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA