≫ 

Bili su najslađi par, svet ih je obožavao, ali su se s godinama baš promenili

Glumica Lejton Mister je skrivala venčanje, prvi i drugu trudnoću od očiju javnosti, a sada je uslikana u veoma interesantnom izdanju

  • 0
Adam Brody, Leighton Meester Adam i Lejton nekada / Foto: Instagram/adambrodyyx

Američka glumica i zvezda popularne tinejdžerske serije "Tračara" Lejton Mister (34) ima novi hobi, a to je surfovanje, prilikom kog je uslikana na jednoj plaži u Malibuu.

Naime, 34-godišnja Lejton je uživala na dasci za surfovanje pokušavajući da ukroti talase, dok ju je na obali čekao suprug Adam Brodi (41) sa sinom kog su dobili u septembru prošle godine.

Lejton je za surfovanje kao pravi profesionalac odabrala crno odelo zbog kog ju je teško prepoznati, a promenila se dosta i u odnosu na vreme kada je glumila u spomenutoj seriji.

Promenom imidža iznenadio je i 41-godišnji Adam, koji je odlučio da pusti kosu i bradu s kakvom ga do sada nismo videli.

Oni su se upoznali 2010. godine na snimanju romantične komedije "The Oranges", a tri godine nakon togu su se verili i 2014. godine su stali pred oltar, a godinu kasnije rodila im se ćerka Arlo Dej. Prošle godine dobili su sina, ali njegovo ime još uvek nije poznato u javnosti.

- U ovo doba za nas je to ogromna sreća. Ova porodica koja se povećala imala je nekoliko čarobnih trenutaka i srećan sam što smo u karantinu mogli da budemo svi zajedno, za razliku od vremena kada sam stalno zaokupljen svojim radnim obvezama - izjavio je Adam.

Podsetimo, mladi par Lejton i Adam su dva meseca krili rođenje prve ćerke Arlo 2015. godine, ali i svoje venčanje 2014. godine koje nikada nisu potvrdili.

Zanimljivo je da je sama Lejton rođena u zatvoru u Teksasu, gde je njena majka služila kaznu zbog droge, pa ju je neko vreme odgajala baka.

- Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cenim i stvari koje imam - rekla je svojevremeno glumica.

Lejton je 2011. godine imala puno problema s majkom, a svoje svađe su odlučile da reše na sudu. Međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za lečenje mlađeg brata Aleksandera, koji ima brojne zdravstvene probleme.

Navodno je njihova majka taj novac potrošila za ulepšavanje, botoks i nadogradnje, a ona je zatim podnela protivtužbu u kojoj je tužila ćerku da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje.

Tvrdila je da joj je Lejton usmeno obećala 10 hiljada dolara mesečno, a da je dobijala samo 7.500 pa je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" jer se zbog njene glumačke karijere preselila u Los Anđeles.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA