Bivša Diznijeva zvezda oštro o kući koja ju je proslavila: "Deca ne treba da gledaju savršene ljude"

- Definitivno ima puno pritiska na decu od strane Diznija da budu toliko savršeni. I mislim da tu Dizni greši jer prikazuje svoje klince savršenima - rekla je Bela Torn

  • 0
Bella Thorne

Bela Torn; Foto: Instagram/bellathorne

Američka glumica Bela Torn (23) je još u detinjstvu bila velika Diznijeva zvezda i osvojila je brojne nagrade, no sada je prvi put loše govorila o produkcijskoj kući koja ju je proslavila.

Naime, Bela je Dizniju zamerila što želi decu da prikaže kao savršene osobe.

- Definitivno ima puno pritiska na decu od strane Diznija da budu toliko savršeni. I mislim da tu Dizni greši jer prikazuje svoje klince savršenima. Tu sliku je jako teško postići, ja to nikad nisam bila - rekla je Bela za "Fox News".

- Ja samo volim da radim ono što niko drugi ne radi. Mala deca koja odrastaju ne trebaju da gledaju savršene ljude. Treba da vide stvarnost, raznolikost i intrige - dodala je Bela.

Glumica je sredinom avgusta 2020. godine otvorila profil na "OnlyFans" stranici na kojoj amateri ili poznate ličnosti objavljuju golišave fotografije i video snimke, a ljudi im za to plaćaju.

Samo prvog dana Bela je zaradila više od milion dolara, pa je postala prva osoba kojoj je to pošlo za rukom. Da bi se pretplatili na njen račun, korisnici ove platforme moraju da izdvoje 20 dolara mesečno.

Ona je tada najavila je i da će platformu koristiti za humanitarne akcije, ali i u stvaranju svog novog filma na kojem radi u saradnji sa Šonom Bajkerom.

To je nešto što trenutno istražujemo. Koje su prednosti i mane te platforme? Šta takve platforme čine korisnicima i kakva je veza između stvarnog života i života na “OnlyFans-u”? Koliko vam može promijeniti život na gore ili bolje? Koliko ste daleko spremni da idete? – objasnila je Bela svoje namere tada.

Inače, na društvenoj mreži Instagram je prati preko 24 miliona fanova koje redovno "časti" atraktivnim fotografijama, a svakog dana dobija niz komplimenata i bezbroj lajkova na račun svog dobrog izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA