Nema šanse da pogodite koja slavna lepotica se krije iza maske i plave kose

Slavna Diznijeva zvezda je uslikana u Los Anđelesu sa plavom bojom kose i trudničkim stomakom "do zuba"

  • 1
Hilari Daf, Hilary Duff Hilari Daf; Foto: Instagram/hilaryduff

Američka glumica i pevačica Hilari Daf (33) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u sportskom izdanju, a tom prilikom je imala plavu boje kose i veliki trudnički stomak "do zuba".

Naime, glumica koja je počela svoju glumačku karijeru kao veoma mlada devojka u seriji "Lizzie McGuire" je otišla po kafu za poneti u "Starbaks", a tom prilikom je bila veoma primetna zbog interesantne boje kose.

Hilari je nosila sivu bodi majicu, crne pantalone i crne "Starke", dok je na licu nosila bež zaštitnu masku na licu i čuvala se od korona virusa.

Glumica i njen suprug Metju Koma (33) čekaju drugo zajedničko dete, a srećnu vest objavili su pre nekoliko meseci na Instagramu. Hilari se tada na Instagramu oglasila šaljivom rečenicom:

- Rastemo. Tačnije ja. Karantin je bio zabavan - napisala je tada Hilari.

Preslatka holivudska plavuša prvo je bila u braku sa hokejašem Majkom Komrijem, od 2010. do 2016. godine. Za muzičara, producenta i di-džeja Metjua Komu udala se tajno u decembru 2019. godine, a iako prvo nije želela da ističe to u javnosti, ubrzo je objavila romantičnu sliku sa venčanja.

Njih dvoje su 2018. godine dobili ćerkicu Benks Vajloler Beir, lepa glumica iz prvog braka ima sina Luku Kruza Komrija.

Glumica svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti, ali je vest o trećoj trudnoći rado podelila sa fanovima i njeni obožavatelji kažu da je prelepa trudnica. Najnovije fotografije Hilari Daf pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA