Džo Bajden uslišio molbu Krisi Tajgen i prestao da je prati na Tviteru: "Napokon sam slobodna!"

- Da bih mogla da objavljujem slobodno, molim Vas da prestanete da me pratite - napisala je Krisi Tajgen na Tviteru

  • 3
Chrissy Teigen, Krisi Tajgen Krisi Tajgen; Foto: Profimedia/Joe Sutter/PacificCoastNews /Pacific coast news

Američki predsednik Džo Bajden (78) je prestao da prati manekenku Krisi Tajgen (35) na Tviteru, a ona mu je poručila da je napokon slobodna.

Naime, manekenka i njen suprug Džon Ledžend su podržavali Bajdena tokom kampanje, pa su čak i odleteli za Vašington na inauguraciju, kako bi Ledžend nastupao na virtuelnom koncertu.

Međutim, Krisi je sada zamolila predsednika SAD-a da prestane da je prati na Tviteru kako bi mogla da objavljuje tvitove bez suzdržavanja.

- Da bih mogla da objavljujem slobodno, molim Vas da prestanete da me pratite. Volim Vas. Nije do Vas, do mene je - napisala je Krisi kroz šalu na Tviteru i tagovala aktuelnog predsednika SAD-a.

Inače, Bajden je pratio samo 13 ljudi na Tviteru, uključujući i Krisi, a sada je taj broj spao na 12, jer je poslušao zahtev lepe manekenke.

Podsećamo, 35-godišnja manekenka se skoro četiri godine nalazila na listi blokiranih Tviter profila bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa, a odmah nakon što je službeni profil američkog predsednika preuzeo novi predsednik Džo Bajden, Tajgenova je dobila novog pratioca.

Podsetimo, Krisi je otvoreno govorila i o svojoj mržnji prema predsedniku Trampu. Poslednjih nekoliko meseci nazivala ga je zlim čovekom, sramotom i najgorim čovekom koji hoda zemaljskom kuglom.

No, iako se uvredila kada ju je Tramp blokirao pre nekoliko godina, sada je ona lično tražila da je novi predsednik otprati i veoma vulgarnim rečima je napisala da je slobodna.

- K*čko, j*bi se i p*ši k*tu, slobodna sam!!! - napisala je Tajgenova i psovkama pokazala da može veoma slobodno da se izražava na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA