≫ 

Brus Springstin kažnjen sa 540 dolara, jer je u nacionalnom parku popio "dve male tekile"

Springstinu se takođe na teret stavljala nesmotrena vožnja i vožnja pod uticajem alkohola, ali je sud u sredu odbacio te dve optužbe, za koje ne postoji dovoljno dokaza

  • 0
Bruce Springsteen, Brus Springstin Brus Springstin; Foto: Tanjug/AP

Legendarni roker Brus Springstin (71) je kažnjen s 540 dolara nakon što se izjasnio krivim za konzumiranje alkohola u nacionalnom parku gde je to zabranjeno, presudio je u sredu savezni sudija.

Naime, roker je uhapšen 14. novembra 2020. godine jer je, kako je preko aplikacije "Zoom" rekao na ročištu, popio "dve male tekile" u "New Jersey's Gateway National Recreation Area".

Springstinu se takođe na teret stavljala nesmotrena vožnja i vožnja pod uticajem alkohola, ali je sud u sredu odbacio te dve optužbe, za koje ne postoji dovoljno dokaza.

Nakon što se prvo izjasnio da nije kriv po tri optužbe, obrana i tužilac su se dogovorili da će se Springstin izjasniti krivim za konzumaciju alkohola u zamenu za odbacivanje dve druge optužbe i izbegavanje suđenja.

Bio je smiren tokom priznanja iako je znao da je konzumacija alkohola na tom mestu zabranjena. Sudija Entoni Moton je primetio da se tek dve godine unazad konzumacija alkohola u parku smatra kršenjem zakona, pa su uzeli u obzir da možda nije znao za tu zabranu.

Prema navodima izvora, Springstin nije pravio probleme kada je uhapšen, a ovo je bio njegov prvi slučaj da je optužen za sličan slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA