Ovo je prvi muž Dženifer Lopez s kojim se 1997. venčala: Od konobara stigao je do karijere glumca

- Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim - rekla je nedavno Lopez

  • 1
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Latino diva Dženifer Lopez (51) je prvi put stala pred oltar u februaru 1997. godine, a njen odabranik tada bio je Ođani Noa.

Naime, Ođani je bio u braku sa najpoželjnijom ženom na svetu, a danas živi daleko od očiju javnosti. Noa je pre 24 godine stao pred oltar sa Dženifer Lopez, a latino divi to je bio prvi brak.

Kubanac koji je od konobara došao do karijere glumca, se na društvenim mrežama često hvali zdravim stilom života. Redovno svojim pratiocima otkriva gde je, šta radi, šta jede i kako trenira. Sudeći po svemu, u životu mu dobro ide, a već dugo godina se nije oglasio po pitanju svoje bivše supruge.

Latino divu Ođani je upoznao u Majamiju, gde je radio u restoranu Glorije Estefan. Upravo je tu šarmirao Džej Lo i par je započeo vezu. Nakon nekoliko meseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se raspao godinu kasnije.

- Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim - rekla je nedavno Lopez.

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Imao je plan da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

Da nije došlo do rastanka bivši par bi ovih dana proslavio 24. godišnjicu braka. 

Nakon Noe Dženifer se udala za plesača Krisa Džada 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije.

Za sledećeg dečka, glumca Bena Afleka, verila se 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Mnogi pričaju da su bili jedan od najlepših holivudskih parova, a s obzirom da su tada oboje bili na vrhuncu karijere, njihov odnos se raspao.

- Ljudi su bili tako opaki prema njoj - seksistički, rasistički. Ružna, opaka sra*a napisana su o njoj na načine da ako biste ih napisali sada, bukvalno biste dobili otkaz zbog toga što ste rekli - rekao je nedavno Ben Aflek o odnosu medija prema pevačici kada su bili u vezi.

Godine 2004. udala se za pevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Navodno su se razveli zbog njene prevare sa glumcem Vilijamom Levijem, koji je glumio u njenom muzičkom spotu za pesmu "I'm Into You".

Pevačica je danas u srećnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, sa kojim planira da stane pred oltar čim mere zbog pandemije korona virusa popuste. Trebalo je da se venčaju prošle godine u Italiji, ali je ceremonija odložena do daljnjeg.

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se venčati u avgustu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No, zbog svega što se izdogađalo odložili smo svadbu.Italija je tada bila najgore mesto na svetu. Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je Dženifer nedavno u emisiji kod Endija Koena, a fotografije njenog prvog muža pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    26. februar 2021 | 20:46

    Koliko se puta svetica udavala na kraju? 🤣🙋‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA