Princ Hari otkrio zbog čega je napustio kraljevsku porodicu

- Uradio sam ono što bi svaki suprug i otac uradio -  morao sam da odvedem porodicu iz Velike Britanije - rekao je princ Hari

  • 2
Prince Harry Princ Hari

Princ Hari; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari (36) je u jednoj emisiji objasnio zbog čega su on i njegova supruga Megan Markl napustili kraljevsku porodicu.

Hari kaže da je od kraljevskih dužnosti odstupio jer su britanski mediji bili "toksični" i da su "uništavali njegovo mentalno zdravlje".

Naime, Hari se otvorio Džejmsu Kordenu u njegovom "Late Late" šouu. Dvojac se u dabl dekeru vozio Los Anđelesom, a Hari je između ostalog popularnom voditelju objasnio zašto je napustio kraljevske dužnosti.

- Nisam odšetao - rekao je Hari i objasnio je da je morao da zaštiti svoju porodicu.

- Uradio sam ono što bi svaki suprug i otac uradio -  morao sam da odvedem porodicu iz Velike Britanije - rekao je Kordenu.

- Ali nikada se nismo udaljili, a što se mene tiče, nikada i neću otići - rekao je Hari.

Hari je bocnuo i tabloide i naveo da mu je draže da prikazivanje istorije njegove porodice u seriji "The Crown", nego da čita toksične naslove u medijima "jer se oni ne pretvaraju da su vesti".

Podsetimo, britanski princ i njegova supruga Megan saopštili su kraljici Elizabeti Drugoj da se neće vratiti u kraljevsku porodicu kao "aktivni članovi", saopštila je nedavno Bakingemska palata

Aktivni članovi kraljevske porodice su oni koji dobijaju novčanu nadoknadu kada predstavljaju porodicu, za razliku od onih koji se ne smatraju dovoljno važnim da bi bili za to plaćeni.

- Žalimo zbog odluke vojvode i vojvotkinje, oni će ostati voljeni članovi porodice - navedeno je tada u saopštenju Bakingemske palate uz objašnjenje da će njihovi počasni vojni činovi i počasna pokroviteljstva biti vraćeni kraljici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    26. februar 2021 | 18:38

    Pa ne vidim.da su mediji toksicni kada je u pitanju stariji brat Vilijam i njegova supruga Kejt koji dostojanstveno nose svoje titule i ponasaju se u skladu sa svim zakonima kojih clanovi kraljevske porodice moraju da postuju. Zelis da zivis kraljevski i da koristis benificije a ovaveze ne volis? Kad svojim prkosnim zivotom i izborima provociras i medije i sve ostale naravno da ces i davati materijala za prozivke. Licno bih mu uskratila sve. Zeli da ne bude deo kraljevske porodice izvoli bez bogatstva, imanja pa zaradi.

  • Xyz

    27. februar 2021 | 00:46

    Čovek jednostavno ne voli da živi po šablonima koje mu drugi propisuju, zamišlja svoj život i život svoje porodice drugačije i to je normalno. Razlikuje se čovek od ostalih članova kraljevske porodice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA