≫ 

Raščupana Džej Lo u kupaćem - od pogleda "tamo dole", gde je tračica, bole oči koliko dobro izgleda

Pevačica je svojim izgledom oduševila sve

  • 0
Dženifer Lopez

Printskrin: Instagram/jlo

Pevačica Dženifer Lopez (51) po ko zna koji put raspametila je sve zanosnom figurnom, a od pogleda na donji deo njenog tela "bole" oči koliko dobro izgleda.

Dženifer se fotografisala u ogledalu, na sebi je imala beli kupaći kostim koji je takvog kroja da je pevačicinu zadnjicu pokrila samo tračica, a u pozi u kojoj j pevačica bila, malo šta je prepustila mašti.

Pevačica je kosu pokupila u opuštenu punđu, na licu nije imala ni tunku šminke, a od nakita nosila je velike alke koje je su devedesetih bile apsolutni hit, a ona ih je ona ponovo vratila u "must have" detalj.

Očigledno se se naporni treninzi popularne pevačice isplatili, te ona u šestoj deceniji ima telo za poželeti na kom joj mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

"Vanvremenska žena", "Džej Lo nema konkurenciju", "Izgledaš kao boginja", "Prelepa si, a telo ti je savršeno", "Prava bomba", neki su od komentara.

Kako izgleda Džej Lo u kupaćem kostimu koji je istakao njenu figuru, ali i još neke njene provokativne fotografije, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA