≫ 

Iscurili delovi gostovanja princa Harija i Megan kod Opre: Otkrili šokantne detalje o porodici

- Jednostavno mi je laknulo i srećan sam što sam ovde, što pričam s vama i sa suprugom jer ne mogu ni da razmišljam o tome kako je moja majka sama prolazila kroz ovaj proces - rekao je Hari

  • 5
Prince Harry Princ Hari Princ Hari; Foto: Tanjug/AP

Uoči velikog intervjua princa Harija i Megan Markl koji su ekskluzivno dali svojoj prijateljici i slavnoj televizijskoj voditeljki Opri Vinfri, cure delovi njegove najave koji i sami već puno otkrivaju.

Tako u jednoj od njih Hari govori da se bojao kako će se istorija ponoviti i priznao da je napuštanje kraljevske porodice za njega bilo neverovatno teško. Dok on to priča, trudna Megan ne govori ništa, a ruka joj je nežno položena na trudnički stomak.

Na Oprino pitanje kako se snašla na dvoru, otkrila je da je kraljevski život za nju bio neizdrživ, nakon čega ju je pitala da li je ona bila primorana da ćuti.

U drugom delu najave Hari priznaje da mu je laknulo jer ima Megan uz sebe i da ne može da zamisli kroz šta je sve njegova majka sama morala da prolazi.

- Jednostavno mi je laknulo i srećan sam što sam ovde, što pričam s vama i sa suprugom jer ne mogu ni da razmišljam o tome kako je majka prolazila  kroz ovaj proces sama pre toliko godina. Nama je bilo neverovatno teško, ali barem imamo jedno drugo - zaključio je Hari.

Na samom kraju najave Opra je vidno zapanjena iskrenošću para i njihovim odgovorima.

- Rekli ste mi neke prilično šokantne stvari - zaključila je za kraj.

Prema pisanju britanskih medija, to je pojačalo strah u Bakingemskoj palati od onoga što će biti otkriveno, ali i sumnje kako će ionako narušeni odnosi članova kraljevske porodice biti dodatno ugroženi.

Intervju u trajanju od 90 minuta s Megan i Harijem trebalo da bude emitovan 7. marta.

Hari je dodao da je od kraljevskih dužnosti odstupio jer su britanski mediji bili "toksični" i da su "uništavali njegovo mentalno zdravlje".

- Uradio sam ono što bi svaki suprug i otac uradio -  morao sam da odvedem porodicu iz Velike Britanije - rekao je Hari u emisiji kod Kordena.

Video: Prvo pojavljivanje princa Harija posle napuštanja kraljevske porodice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edit

    1. mart 2021 | 11:05

    Šupljoglavac,vreme ce pokazati.

  • Mosha

    1. mart 2021 | 16:25

    Odvratan je s tim kako manipulise majcinom smrcu da bi dobio poene i da bi se ljudi sazalili na njega, a sutnuti su s dvora jer su hteli da biraju gde ce ici, a gde ne, a kraljica je lepo rekla - monarhija ne sluzi tebi, nego ti njoj, dakle ides svuda i kada je kisa i kada je sneg, a ne samo gde ti hoces. Ali oni su hteli samo ponegde, kad im medijski odgovara i kad ih ne zamara, a da ipak zive u palati i uzivaju u privilegijama. I onda se jos medijski prepucava sa svojom bakom koja ima preko 90 godina i to dok mu deda umire u bolnice. Ej, koje to deriste radi??? I kako nisu pobegli u neko nedodjiju, nego pravo u Holivud, kod Opre? Pa zato jer Megan zeli da bude deo tog sveta.

  • Luxor

    1. mart 2021 | 11:44

    Nesto najpametni sto je uradio. Tj sto su Megan i on uradili. I ovako na tron nikad nece doci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA