"Pusti je da uživa! Kakva je to preterana prisnost?": Hajdi Klum ćerku prati i na dejtu s dečkom

"Preterano je štiti", "Kada je Hajdi imala 16 godina, majka je sigurno nije pratila", "Pusti ćerku da uživa sa dečkom", glasili su komentari fanova

  • 0
Hajdi Klum Hajdi Klum; Foto: Profimedia

Američka manekenka poreklom iz Nemačke Hajdi Klum (47) je veoma bliska sa ćerkom Leni (16), a fanovi smatraju da je njihova prisnost preterana.

Naime, Hajdina ćerka Leni je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj ljubi majku u usta, što je izazvalo puno komentara njihovih pratilaca, a sada su otišle jedan korak dalje. 

Hajdi je uslikana sa ćerkom Leni i njenim dečkom u šopingu, a mnogi fanovi kažu "da mama ne mora baš i na dejt da je prati".

"Preterano je štiti", "Kada je Hajdi imala 16 godina, majka je sigurno nije pratila", "Pusti ćerku da uživa sa dečkom", "Kakva je to preterana prisnost?", glasili su brojni komentari.

Osim što su veoma bliske i povezane, Leni je krenula i majčinim stopama u karijeri. Počela je da snima sve više kampanja, a majka i ćerka su nedavno zajedno "osvanule"  i na naslovnici magazina "Vog".

Inače, Hajdi je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom s kojim se rastala nedugo nakon što je saznala da je trudna, a odgajio ju je pevač Seal.

Manekenka ima još troje dece, Henrija (15), Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pevačem Sealom (57), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku.

Podsetimo, manekenka se prošle godine udala za 31-godišnjeg muzičara Toma Kaulica iz popularnog tinejdžerskog benda "Tokio Hotel", s kojim uživa u srećnom braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA