Za njega maler, za žene - poklon! Latino zavodnik uhvaćen dok se presvlačio i dame kažu "vau"

"Prezgodan je", "Savršen muškarac", "Hahaha, joj, koja situacija", glasili su komentari žena koje su videle fotografiju latino zavodnika na kojima je uslikan bez šortsa

  • 0
Mauricio Henao

Maurisio Enao; Foto: hInstagram/mauriciohenao

Kolumbijski glumac Maurisio Enao (34) je uslikan na plaži u Majamiju dok je plivao i uživao u sunčanom danu, a kada je izašao iz vode i otišao da se presvuče, desio se trenutak o kom maštaju mnoge žene.

Naime, zgodni glumac je nakon plivanja otišao u kabinu da presvuče šorts, a tom prilikom mu je spao peškir kojim se ogrnuo kako bi svoju intimu sačuvao od pogleda slučajnih prolaznika i videla mu se zategnuta zadnjica.

Maurisio je pokazao više nego što je želeo, paparaci su iskoristili trenutak i sve zabeležili, a žene od tada zumiraju fotografije na kojima je latino glumac nag.

On je rođen 16. februara 1987. godine, a proslavio se u brojnim telenovelama kao što su "Betty en NY","El Fantasma de Elena", "La impostora" i mnogim drugim, koje snima sa produkcijskom kućom "Telemundo".

Maurisiove fotografije, koje mame pogled mnogih žena, možete videti u našoj galeriji u tekstu, dok fotografiju na kojoj je ostao bez peškira možete pronaći poslednju u nizu.

"Prezgodan je", "Savršen muškarac", "Hahah joj koja situacija", "Odlična guza", glasili su komentari najvernijih obožavateljki nakon nagih fotografija atraktivnog glumca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA