Bakingemska palata pokrenula istragu o navodima da je Megan Markl maltretirala kraljevsko osoblje

- Kraljevsko domaćinstvo već duži niz godina primenjuje politiku dostojanstva na radu i ne toleriše i neće tolerisati maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mestu - rečeno je iz palate

  • 4
Megan Markl, Bakingemska palata, Meghan Markle, Buckingham Palace Foto-kolaž: Tanjug/AP, Profimedia

Bakingemska palata pokrenula je istragu o navodima da je Megan Markl, supruga princa Harija, maltretirala kraljevsko osoblje.

Naime, Megan je optužena je da je "izbacila" dve osobe koje rade u palati i uništila poverenje u drugog člana osoblja, s jednim bivšim pomoćnikom koji je javno u medijima okarakterisao Harija i njegovu suprugu kao "bezobrazne nasilnike".

Megan je negirala navode i optužila medije da ih Bakingemska palata "koristi za prenošenje potpuno lažnih priča" o njoj. Kraljevski zvaničnici u početku su odbili da komentarišu, a kraljevski izvori su za "MailOnline" rekli da su pomoćnici i stariji članovi porodice usmereni na zdravstvene probleme princa Filipa koji je u bolnici.

Ali je kansije iz palate rečeno da će njen PR tim "ispitati" pomenute navode, kraljevska porodica "ne toleriše i neće tolerisati maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mestu".

- Očigledno smo veoma zabrinuti zbog navoda u Tajmsu nakon tvrdnji bivšeg osoblja o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Prema tome, naš tim za ljudske resurse sagledaće okolnosti navedene u članku - rečeno je iz palate.

- Članovi osoblja koji su u to vreme bili uključeni, uključujući one koji su napustili palatu, biće pozvani da učestvuju kako bi videli može li se nešto saznati. Kraljevsko domaćinstvo već duži niz godina primenjuje politiku dostojanstva na radu i ne toleriše i neće tolerisati maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mestu - saopšteno je.

Megan je ranije rekla da "The Times" Bakingemsku palatu "koristi za lažno predstavljanje zasnovano na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama" o njenom postupanju sa osobljem nakon što su je bivši pomoćnici optužili za "emocionalnu okrutnost i manipulaciju", ostavljajući ih u suzama i "tresući se" od straha.

Njeni advokati rekli su da je bivšu glumicu "rastužio ovaj najnoviji napad na njen lik, posebno kao nekoga ko je bio meta nasilja i duboko je posvećena pružanju podrške onima koji su iskusili bol i traumu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Romale

    4. mart 2021 | 13:21

    Liči na Minu Kostić!

  • Xyz

    4. mart 2021 | 16:13

    Nemojte Megan da mi dirate, baš mi je onako slatka i čedna, kao neka seljančica iz 30- ih godina prošlog veka.

  • lana

    4. mart 2021 | 12:17

    Meni tu nesto smrdi. Mozda joj se namesta. Da nije ovo maslo od one babe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA