Ronaldova bivša pozirala u plićaku i verovatno nema muškarca koji ne bi poželeo da joj bude fotograf

Pre 7 godina takmičila se na najprestižnijem takmičenju u lepoti, a i dan danas mami poglede brojnih muškaraca širom sveta

  • 6
Desire Cordero

Dezire Kordero; Foto: Instagram/desirecordero

Španska manekenka i bivša mis Dezire Kordero (28) je na plaži u Kankunu priredila paparacima pravi šou.

Naime, lepa Španjolka, koja je u javnosti postala poznata jer je bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, izvijala se po pesku dok ju je prijateljica fotografisala, a zbog minijaturnog bikinija koji je nosila postala je glavna atrakcija na plaži.

O njenoj vezi s najslavnijim fudbalerom na svetu pisalo se 2016. godine, a ona je zbog njega navodno ostavila dečka i preselila se u Madrid.

Nedugo nakon što se saznalo da su par, španski mediji raspisali su se o tome kako ga je ona ostavila, a procurila je i druga strana priče prema kojoj je Ronaldo inicirao raskid jer mu nije odgovaralo to što je njihova veza postala javna.

Šta god da se desilo, oboje su nastavili dalje u ljubavnom smislu, a Kordero je Ronalda brzo zamenila s još jednim slavnim fudbalerom Hoakinom Koreaom s kojim je u vezi od 2018. godine. Ronaldo je nakon nje sreću pronašao u Georgini Rodrigez s kojom je dobio i svoje prvo biološko dete.

Dezire je počela da se bavi manekenstvom sa 17 godina, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom nakon što je 2014. godine osvojila titulu "Miss Universe Spain".

Ona je iste godine predstavljala svoju zemlju na prestižnom takmičenju Mis Univerzuma i ušla u top 10 najlepših žena sveta.

Njene fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA