≫ 

Progovorio otuđeni otac Megan Markl: Izvinio sam se više od 100 puta! Tu sam za nju, ako me želi...

- Svi pravimo greške, ali ja se nikada nisam oblačio kao Hitler, kao što je Hari to radio - rekao je Tomas Markl

  • 9
Meghan Markle, Megan Markl, Tomas Markl, Thomas Markle Foto: Tanjug/AP, Printskrin: ITV/Good Morning Britain

Otuđeni otac Megan Markl, Tomas Markl (76) je progovorio za medije nakon velikog intervjua njegove ćerke i princa Harija kod Opre Vinfri pre nekoliko dana.

Naime, Tomas se danas osvrnuo na ćerkine reči "da ju je izdao".

- Svi pravimo greške, ali ja nikad nisam igrao goli bilijar i oblačio se kao Hitler, kao što je Hari to radio - rekao je Tomas.

Gospodin Markl je otkrio da se "izvinio više od 100 puta" što je sklopio sporazum sa paparacima pre krajevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da ga poseti, jer živi samo 112 km daleko od njih.

On je takođe porekao da su članovi kraljevske porodice i britanska javnost rasisti i rekao je da su Harijeve i Meganine tvrdnje o rasizmu u Britaniji "pravo sr*nje".

Dodao je da iako je možda istina da je neko iz kraljevske porodice pitao koje boje će biti Arčijeva koža pre nego što se rodio, to je verovatno bilo samo "glupo pitanje, bez loših namera".

Tomas Markl je ovog puta progovorio za "Good morning Britain" iz Velike Britanije nakon što je gledao intervju njegove ćerke i princa Harija sa Oprom Vinfri.

U intervjuu Megan je rekla da joj je teško čak i da shvati da bi ikada mogla da povredi svog sina Arčija na način na koji je nju povredio sopstveni otac. Rekla je da ju je izdao i priznala je da joj je veoma teško da se pomiri sa njim, nakon što joj je rekao da nije razgovarao sa medijima u prošlosti.

- Gledam Arčija, mislim na ovo dete i iskreno ne mogu da zamislim da mogu da uradim bilo šta što bi namerno nanelo bol mom detetu - rekla je Megan.

Tomas je dodao da iako je on nju izneverio, izneverila je i ona njega jer je presekla sve veze sa njim posle njegove operacije srca pre 3 godine.

- Ono što je zaključak jeste da me ona nije izgubila. Dala je izjavu u kojoj kaže da je izgubila oca, ali to nije tačno, ja bih uvek bio uz nju, tu sam za nju i sada ako me želi - rekao je Tomas.

Megan je u intervjuu otkrila da za razliku od njenog oca, njena majka Doria Ragland dostojanstveno ne daje izjave već 4 godine.

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dodola

    9. mart 2021 | 10:46

    Ova Megan bolje glumi u zivotu nego na filmu! Glume zrtve a zive kao bogovi ne radeci nista!

  • Gordana

    9. mart 2021 | 12:09

    Ne sekiram se ja za tebe i vas ...ne razmisljate o nicemu .. Pa udajom si znsla pravila ..ne pravi se naivna ..sve se tu zna ko sta radi ko kako funkcionise Znala si i svoje poreklo i njihova Sta si htela

  • Mane

    9. mart 2021 | 11:15

    Zla žena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA