≫ 

Prve slike Kejt Midlton posle intervjua koji potresa svet: Svi tumače njen "pogubljeni" izraz lica

Kejt Midlton je uslikana u automobilu u blizini svog doma, a tom prilikom je pravila veoma zamišljene i zabrinute izraze lica

  • 0
Kejt Midlton, Kate Middleton Kejt Midlton; Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (39) je uslikana u zabrinutom izdanju samo dan nakon velikog intervjua Megan Markl i princa Harija sa Oprom Vinfri.

Naime, Kejt je uslikana u automobilu u blizini svog doma, a tom prilikom je pravila veoma zamišljene i zabrinute izraze lica.

"Deluje potpuno pogubljeno", najčešći je komentar na ove fotografije.

Upravo se tog jutra u Londonu emitovao dvosatni intervjuu u kom je Megan Markl otkrila da ju je Kejt Midlton jednom prilikom rasplakala.

Pričalo se o sukobu Megan i Kejt, Opra je navela glasine da je vojvotkinja od Saseksa rasplakala vojvotkinju od Kembdriža tokom probe za devojke koje su nosile cveće na venčanju.

- Bilo je obrnuto. Bila je to teška nedelja, a nju je uznemirilo nešto u vezi haljina - rekla je Megan i istakla da je ona plakala, a da joj se Kejt kasnije izvinila i donela cveće.

Megan je napomenula da su mediji, pišući o tome, izmenili istinu. Istakla je da ove informacije nije podelila kako bi omalovažila nekog, ali je dodala da je "zaista važno da ljudi znaju istinu".

- Ona je dobra osoba - rekla je Megan o Kejt.

No uprkos svemu Kejt Midlton izgleda nije prijatno što se govorilo o njoj i kraljevskoj porodici, pa iako je nosila šarenu zaštitnu masku na licu, nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo, koje su britanski paparaci i zabeležili na fotografijama koje možete videti u našoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA