≫ 

Šok izjave polusestre: Megan depresiju koristi kao izgovor da tretira ljude kao da su krpa za sudove

- Ne znam kako može da kaže da je ne poznajem i da je odgajana kao jedino dete. Imamo zajedničke fotografije tokom čitavog našeg životnog veka. Pa kako da me ne poznaje?  - rekla je Samanta Markl

  • 4
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Polusestra Megan Markl, Samanta Markl (56) se obrušila na intervju koji su pre neko veče dali Megan Markl i princ Hari rekavši da je "istina bila potpuno ignorisana i izostavljena", a zatim je pružila mnoge fotografije i dokumenta koja oprgavaju tvrdnje vojvotkinje od Saseksa o njoj.

56-godišnjakinja je zatim dodala da ne oseća saosećanje prema Megan, koja je tokom šokantnog intervjua otkrila da se tokom kraljevskog perioda života borila sa samoubilačkim mislima, a zatim je optužila vojvotkinju da je "svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude kao da su krpa za sudove".

U velikom intervjuu kod Opre Vinfri Megan je rekla da je njena polusestra Samanta ne poznaje dovoljno jer je Megan odgajana kao jedinica, ali njena sestra sada kaže da je to daleko od istine.

- Ne znam kako može da kaže da je ne poznajem i da je odgajana kao jedino dete. Imamo zajedničke fotografije tokom čitavog našeg životnog veka. Pa kako da me ne poznaje?  - rekla je Samanta za "Inside Edition", a zatim je podelila njihove zajedničke slike iz različitih faza njihovog života - poslednji put iz 2008. godine, pre 13 godina.

Kada je Opra upitala Megan za Samantinu knjigu pod nazivom "The Diary of Princess Pushy’s Sister", vojvotkinja je odgovorila.

- Mislim da će teško reći sve, jer me ne poznaje - rekla je Megan.

Vojvotkinja je tada rekla da je njena sestra Samanta vratila prezime Markl tek nakon što je ona počela da se zabavlja sa Harijem, što sugeriše da je njena polusestra pokušala da se obogati na osnovu njenog prezimena. 

- Vratila je prezime Markl tek kad sam počela da izlazim sa Harijem. Dakle, mislim da to dovoljno govori - rekla je Megan.

Samanta je zatim insistirala na tome da je ova tvrdnja potpuno netačna i podelila je dodatne dokaze kako bi pobila ove tvrdnje.

- Bila sam Markl i pre nje. Iako mi je bilo nekako čudno što je rekla da sam svoje prezime promenila tek kad je ona upoznala Harrja. Markl je uvek bilo moje prezime - dodala je Samanta.

Samanta je potom pokazala "Inside Edition-u" svoju peticiju za promenu prezimena koja datira iz decembra 1997. godine, kao i svoju fakultetsku diplomu iz 2008. godine, na kojoj piše Samanta M. Markl.

Video: Zagonetna ličnost: Potekao sa Krfa, obnavljao Hilandar ali se njegovoj porodici ne veruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zmija

    9. mart 2021 | 13:48

    ta markel je bila niko i nista.i cisto sumnjam da je bez pomoci dosla do harija kao sto i monika levinski je imala organizaciju iza sebe i zadatak da unisti klintona i kompromituje. ova zna slabu tacku labilnog harija i tu pritiska.bezeci od paparaca pravo u holivud gde pravi karijeru i kasira na sopstveni konto. meni to izgleda kao organizovani atak koji ima za zadatak celu kraljevsku porodicu da kompromituje i unisti. nisam rasista,ali njoj nije mesto tu gde je.sve je znala i pre pompeznog vencanja...

  • Тодорић

    9. mart 2021 | 13:08

    Експлодирале од злобе и зависти!!!

  • Eee

    9. mart 2021 | 16:45

    Ako nemas krvnika majka ti ga je rodila. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA