≫ 

Bez štikli i trunke šminke: Čuvena Keri prošetala Njujorkom u izdanju u kojem se baš retko viđa

Čuvena Keri Bredšo je prošetala u "zabundanom" izdanju bez šminke

  • 2
Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad Sara Džesika Parker; Foto: Profimedia/Kristin Callahan Collection / Everett

Američka glumica i zvezda serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker (55) je uslikana u Njujorku u "zabundanom" izdanju, a fanovi se pitaju da li će se takva pojaviti i u novoj sezoni popularne serije.

Naime, 55-godišnja glumica je uslikana sama u centru Velike Jabuke u sivoj trenerci i teget, zimskoj jakni, a tom prilikom je obula bež čizme sa vunom.

Čuvena Keri Bredšo je prošetala bez šminke, a na glavi je nosila šarenu kapu i šarenu zaštitnu masku. Na glavi je imala i "vintidž" slušalice, dok je u ruci nosila crnu kesu.

Veruje se da se Sara zaputila ka svojoj prodavnici cipela, a fanovi željno očekuju nastavak serije, u kome se neće pojaviti glumica Kim Katral - čuvena Samanta, koju publika toliko voli.

Glumice Sintija Nikson (Miranda), Sara Džesika Parker (Keri) i Kristin Dejvis (Šarlot) podelile su nedavno na društvenim mrežama tizer za novu seriju "I tek tako" (And Just Like That) - sledeće poglavlje popularne HBO serije.

Na svojim mrežema ništa nije objavila Kim Katral, koja očigledno neće reprizirati ulogu Samante Džons, a to je razočaralo mnoge obožavatelje. 

Brojni fanovi su u komentarima Sare Džesike Parker pisali da serija neće biti ista bez Kim Katral. Sara je tada odgovorila da postoji jednostavan razlog za Samantinu odsutnost u seriji i rekla da ona "nije potrebna" za novu sezonu.

- Drago mi je što se vraćate, ali nedostajaće mi Kim, odnosno Samanta - napisao je jedan obožavatelj.

- I nama će. Tako smo je voleli. Uvek će biti tu. I mi smo tako uzbuđeni - odgovorila je Sara na komentar.

Jedan obožavatelj je napisao da je možda neslaganje između dve glumice razlog zašto se neće pojaviti Kim, te da će serija bez nje biti "Eks i grad".

- Ne. Nije istina da je ne volim. Nikad to nisam rekla. Nikad. Samanta nije deo ove priče. Ali ona će uvek biti deo nas. Bez obzira gde smo i šta radimo - odgovorila je Sara, a njene nove fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    10. mart 2021 | 09:57

    Ne znam sta joj je ovo na glavi, ne razumem

  • Rade

    10. mart 2021 | 11:09

    Zub vremena je pojeo. Ni bleda senka nekadašnjem izgledu. Oči govore sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA