Kim Kardašijan u suzama pred kamerama: "Osećam se kao prokleta luzerka!"

- Osećam se kao prokleta luzerka - rekla je Kim Kardašijan u tizeru poslednje sezone rijaliti šoua

  • 1
kim kardasijan

Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Objavljena je najava za poslednju sezonu rijaliti šoua koji se emituje od 2007. godine pod nazivom "Keeping Up With The Kardashians", a najviše pažnje je privukla scena u kojoj Kim Kardašijan (40) plače.

Naime, tizer otkriva da će fanovi dobiti uvid u probleme u braku Kim i Kanje Vesta koji je na kraju završio njenim podnošenjem zahteva za razvod.

Scena prikazuje uplakanu Kim okruženu najbližim članovima porodice, a na ruci joj se još uvek vidi venčani prsten.

- Osećam se kao prokleta luzerka - rekla je Kim dok jeca.

Ranije ove godine objavljeno je da će Kim o svom braku pričati u šou, a američki mediji preneli su da Kanje "nije bio oduševljen" što će svi detalji biti emitovani na televiziji.

Kim i Kanje, koji zajedno imaju četvoro dece, bili su na bračnom savetovanju pre nego što je Kim prošlog meseca podnela zahtev za razvod. U braku su bili šest godina.

Premijera poslednje sezone emisije "Keeping Up With Kardashians" emitovaće se u četvrtak 18. marta, a fanovi sa nestrpljenjem čekaju da vide šta će se sve izdešavati, pre nego što se jedna televizijska saga završi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA