Masna kosa ili novi trend? Kejti Holms za nedelju dana dva puta uslikana sa čudnom frizurom

Masna kosa ili ulje? Svi se pitaju šta se dogodilo sa frizurom bivše žene Toma Kruza

  • 2
Katie Holmes Kejti Holms; Foto: Profimedia

Američka glumica Kejti Holms (41) je uslikana u šetnji po ulicama Njujorka, a ovo je drugi put za nedelju dana da je izašla iz kuće sa masnom kosom od korena do vrhova.

Naime, slavna glumica je oba puta uslikana u bež kaputu, farmerkama i sa crnom zaštitnom maskom na licu, a svi se pitaju šta joj se dogodilo sa frizurom.

Dok deo fanova smatra da glumica ne vodi dovoljno računa o čestom pranju kose, drugi je brane i kažu da lepotica očigledno nanosi ulje za oporavak i sjaj kose.

Kejti je dva puta obukla sličnu odevnu kombinaciju, samo je promenila farmerke, a čak je i istu svetlobraon tašnicu od prevrnute kože iznela oba puta.

Već neko vreme društvo joj ne pravi njen dečko Emilio Vitolo, pa se obožavatelji pitaju da li je sve u redu sa njihovom romansom.

Emilio i Kejti se nisu razdvajali mesecima, a kada su bili zajedno nisu skidali osmeh sa lica. Emilio je čak zbog poznate glumice raskinuo i veridbu sa 26-godišnjom devojkom, s kojom je do prošle godine bio u vezi.

Lepa glumica se u poslednje vreme odrekla luksuza na koji je navikla i sa svojim partnerom je često viđena u metrou, na trajektu, na iznajmljenom biciklu i u drugim gradskim prevoznim sredstvima, no svi se nadaju da je ipak sve u redu i da su uspeli da sačuvaju svoju ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA