"Drogirali smo se i nagi plivali u kraljičinom bazenu. Par crnih ovaca nazvala je Venus i Serena"

- Za tri nadrealne godine, Ela i ja smo "visili" oko Kensingtonske palate - plivali smo goli u kraljičinom bazenu u Bakingemskoj palati, drogirali se MDMA-om u dvorcu Vindsor - napisao je Atiš Tasir

  • 0
Aatish Taseer Atiš Tasir; Foto: Instagram/Aatish Taseer

U aprilu 2018. godine, uoči venčanja princa Harija i Megan Markl, engleski novinar i pisac Atiš Tasir je za magazin "Vanity Fair" opisao ono što je video na kraljevskom dvoru tokom tri godine veze s princezom Gabrijelom od Kenta.

Svedočio je brojnim dvorskim spletkama. Njegovi opisi rasizma, odnosa prema Megan Markl i razjedinjenosti dvora i danas, nakon eksplozivnog intervjua Megan i Haria s Oprom Vinfri, snažno odjekuju.

Atiš je pre 3 godine napisao sledeće:

- U prošlom životu bio sam skoro član britanske kraljevske porodice. Početkom 2000-ih, zabavljao sam s Elom Vindsor, ćerkom princa i princeze Majkl od Kenta. Princ Majkl od Kenta bio je prvi rođak kraljice i oženio se s nepopularnom princezom Mari Kristin, koju su britanski mediji nazvali "Princeza Pushy" (nametljiva) - započeo je pisac.

- Za tri nadrealne godine, Ela i ja smo "visili" oko Kensingtonske palate - plivali smo goli u kraljičinom bazenu u Bakingemskoj palati, drogirali se MDMA-om u dvorcu Vindsor i imali okršaje s britanskim novinarima koji su objavili priču o našem odnosu sa ubitačnim naslovom: "Princeza Pushy "oduševljena" ćerkinom vezom s indijskim kapetanom kondoma" pri čemu su ciljali na moju funkciju zdravstvenog edukatora na koledžu - dodao je on.

Elin roditelji živeli su u petorosobnom kraljevskom apartmanu u palati Kensington, gde je Ela odrasla. Dugačak, diskretni prilaz s oznakom "privatan put", lav i jednorog na ulazu, stražar - a onda asfaltirani put do "Kensington High Streeta" i palate koju su u kraljevskoj porodici jednostavno zvali "KP".  Nekoliko policajaca s voki tokijem bili su prva linija "obrane".

Stalno su govorili: "Aaa, ti si indijski momak koji je u vezi s Gabrijelom."

Slavni stanari ove palate bili su princeza Margareta i princeza Dijana, ali obe su bile pokojne u to vreme.

Oni koji su ostali bili su manje važni članovi kraljevske porodice koji su živeli u uživali u senci, ali i u neprestanom strahu da ne budu odavde izbačeni. Elini roditelji tamo su živeli poslednjih 25 godina, a kraljica im je plaćala rentu u znak zahvalnosti za mnoge poslove koje su obavljali u njeno ime.

Nakon toga, Kentovi su nastavili sami da plaćaju rentu koja je iznosila oko 10.000 funti mesečno.

Princeza Mari Kristin se našla u centru skandala zbog broša koji je stavila na ovratnik za ručak s Megan Markl. Broš u obliku tamnoputog čoveka s turbanom simbolizuje ropstvo afričkog stanovništva, a zna se da je majka Megan Markl tamnoputa.

Dakle, princeza Mari Kristin već je poznata po skandalima. Baš kad je Ela diplomirala, našla se na mnogim naslovnicama jer je u italijanskom restoranu u "Greenwich Villageu", nekim preglasnim tamnoputim gostima dobacila da se vrate u svoje kolonije.

Svom paru crnih ovaca dala je ime Venus i Serena. Nije krila rasizam.

- Sve je u redu da se Ela uda za gospodina Tasira iz Indije ili Pakistana - rekla mi je jednom.

- Niko ne bi imao ništa protiv. Ali trenutak kad svaka devojka koja šeta ulicom misli da može postati princeza ili kraljica - to je kraj! Nema više misterije - rekla mi je i još jednom dokazala koliki su rasisti.

Istina je da je Megan Markl podnela svoju žrtvu. Pisalo se o njoj kao o "mrlji u kraljevskoj porodici", pa u nekim medijima glasio je naslov "Od berača pamuka do plemića".

- Britanci ne vole strance koji kradu njihove prinčeve - rekla mi je jednom prijateljica princeze Mari Kristin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA