Devojka Leonarda Dikaprija je anđeo! Kamila uhvaćena bez trunke šminke i izgleda nestvarno

Ona je "hodajuća senzacija"

  • 7
Leonarado Di Kaprio i Kamila Moron Camila, Leonardo DiCaprio i Morrone Leonardo Dikaprio i Kamila Moron; Foto: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica i manekenka Kamila Moron (23) je sadašnja devojka holivudskog šmekera Leonarda Dikapria (46), koji je 23 godine stariji od nje, a fanovi kažu da je Kamila nerelno lepa bez šminke.

Naime, lepa i mlada glumica je bukvalno hodajuća senzacija, a ovog puta je uslikana dok je šetala svog ljubimca i haskija Džeka, kojeg je udomila pre godinu dana.

Glumica je za ovu priliku obukla opuštenu crnu haljinu na brtele, crne kožne čizme i kratak sivi džemper.

Dugogodišnja Dikaprijeva devojka je prošetala po zapadnom delu Holivuda u veoma opuštenom izdanju, ali je ipak imala jedan detalj koji mnogi ne mogu da priušte. U pitanju je tašnica "Valentino Garavani" u crnoj boji sa zlatnim detaljima, a ova torba košta oko 3.350 $.

Ovog puta zvezda filma "Titanik" joj nije pravio društvo, ali se zna koliko je inače pažljiv i galantan prema njoj.

Oskarovac je pre nekoliko meseci manekenki za 23. rođendan priredio slavlje na svojoj luksuznoj jahti, koja je duga 43 metra. Na jahti je bilo mnogo zvanica i oni su isplovili iz Los Anđelesa i otišli do Malibua.

Inače, slavni glumac nikada ne otkriva previše o svojim vezama, a izuzetak nije ni veza sa Kamilom, o kojoj nikada u javnosti nije govorio.

Podsetimo, Leonardo i Kamila su u vezi od decembra 2017. godine, a tračevi o njihovoj ljubavi su potvrđeni na ovogodišnjoj dodeli Oskara, kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Dikaprio je pre Kamile bio u vezama s mnogim slavnim lepoticama koje su bile puno mlađe od njega, pa postoji mit da Leonardo sve svoje devojke ostavlja kada napune 25 godina, a videćemo da li će se ista situacija dogoditi i sa Kamilom. Nove fotografije lepe Argentinke pogledajte u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA