Zavirite u novo gnezdo slavnog para! Sindi Kraford i njen muž dali 3.000.000$ za penthaus u Majamiju

Slavni američki par je kupio penthaus u Majamiju sa fantastičnim pogledom na more i grad

  • 0
Cindy Crawford, Sindi Kraford Sindi Kraford i Rande gerber; Foto: Profimedia

Američka manekenka i jedna od najpopularnijih supermodela 90-ih godina Sindi Kraford (54) i njen suprug i biznismen Rande Gerber (58) su kupili luksuzni penthaus u Majamiju za 3 miliona dolara.

Naime, slavni par je kupio stan u ekskluzivnoj "Ritz-Carlton" rezidenciji u Majami Biču.

Nije poznato koji tačno apartman su kupili, ali ove fotografije pokazuju nekoliko primera životnog stila stanovnika ovog luksuznog kompleksa. U zgradi se nalaze stanovi sa od 2 do 5 spavaćih soba, koje je projektovao poznati italijanski arhitekta Pietro Lisoni.

"Ritz-Carlton" je zaradio više od 130 miliona dolara na apartmanima u ovom kompleksu samo tokom poslednja 2 meseca.

Među pogodnostima svetske klase koju zgrada nudi jeste bazen na krovu sa privatnim kabinama, restoran, prostor za negu kućnih ljubimaca, studio za jogu i meditaciju, bisokop, društvena soba, dečija soba, biblioteka i bašte. Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da je slavni par kupio donji penthaus sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila.

Ovo je njihova druga investicija od početka godine, s obzirom da su u januaru 2021. kupili luksuznu vilu u Majamiju na Floridi za 9,6 miliona dolara.

Podsetimo, Sindi i Rande su se venčali 1998. godine i od tada su u srećnom braku. Zajedno imaju dvoje dece - ćerku Kaju (19), koja je krenula maminim stopama i sina Prislija (21) koji se bavi modelingom i bio je dosta nestašniji bio od svoje sestre, a nedavno je završio i na odvikavanju od droge.

Fotografije luskuznog penthausa u Majamiju pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA