≫ 

Evo koliko je tačno para princ Hari nasledio od majke Dajane

Princ Hari je u intervjuu s Oprom Vinfri otkrio da ga je kraljevska porodica početkom 2020. godine ostavila bez ikakve finansijske podrške

  • 5
Princ Hari Princ Hari; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari je u intervjuu kod Opre Vinfri otkrio da je mogao da napusti kraljevsku porodicu samo zahvaljujući nasledstvu koje mu je ostalo od majke, pokojne princeze Dajane, a sada se saznalo o kolikom iznosu je reč.

Naime, princ Hari je otkrio da ga je kraljevska porodica početkom 2020. godine ostavila bez ikakve finansijske podrške, što je njega i Megan prisililo da pristanu na multimilijunske ugovore sa striming servisima "Spotify" i "Netflix".

- Te dogovore je predložio neko drugi u trenutku kad me moja porodica finansijski ostavila bez ičega i morao sam da priuštim osiguranje za nas dvoje. Imao sam samo novac koji mi je moja majka ostavila i bez njega ne bismo mogli da učinimo ovo - ispričao je Hari.

U tom trenutku mogli su da odstupe od kraljevske porodice samo zbog nasledstva koje mu je ostalo od majke, a sada se saznao i tačan iznos novca koji je princ nasledio.

Prema izveštaju magazina "Forbs", Dajana je svom mlađem sinu ostavila pozamašnu sumu novca. Hari je iste te godine napunio 30 godina i dobio čak 10 miliona funti od imanja svoje majke.

I dok su Hari i njegov brat Vilijam glavni naslednici, pokojna princeza je deo svojeg bogatstva prepisala i svom omiljenom batleru Polu Burelu, kao i svojim sedamnaestoro kumčadi.

Dajana je nakon razvoda od Čarlsa dobila i vredni nakit, kao i deonice koje su takođe nakon smrti pripale njenim sinovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brizna majka

    10. mart 2021 | 17:10

    Bravo Prince Hari. Spasili ste se od te "bolesne" porodice koji su ubili vasu majku. Princeza Dajana se jos jednom pokazala kao humana zena i vrlo brizna majka. Eeeh da je ostala ziva

  • JS

    10. mart 2021 | 17:08

    A nazovi glumica, nije znala i za to.🤣🤣🤣🤣 Šta ti dečko učini id svog života!

  • Boban

    10. mart 2021 | 16:35

    Pa da, radili ljudi pa zaradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA