Jedna je u petoj, druga u šestoj deceniji života, ali izgledaju zanosno i to sa minimumom šminke

- Šta je sa facom Dženifer Aniston? baš je preparirana - glasio je jedan od retkih negativnih komentara ispod novih paparaco fotografija sa snimanja filma "The Morning Show"

  • 2
Dženifer Aniston Riz Viterspun i Dženifer Aniston: Foto: Tanjug/AP

Holivudska miljenica Dženifer Aniston (51) je uslikana na snimanju filma "The Morning Show" koji snima sa svojom dragom koleginicom Riz Viterspun (44), a njih dve su sada viđene u slično stilizovanim odevnim kombinacijama.

Naime, Dženifer je izgledala veoma lepo dok je izlazila iz svoje prikolice na setu u crnoj odevnoj kombinaciji, a zatim se pojavila holivudska slatkica Riz i oduševila sve u crvenom kaputu.

Dženifer je tom prilikom nosila braon rolku, crni kaput i crne dugačke čizme, dok je Riz obukla crnu rolku, crne pantalone i crne čizmice na štiklu, a sve je upotpunila crvenom bojom kaputa, kojom je privukla pažnju svih prisutnih.

Iza njih su prošetali njihovi prijatelji koji su im pomogli oko stvari koje su imale u koferima, a fanovi jedva čekaju da izađe novi film kako bi mogli da gledaju dve omiljene glumice.

"Ne zna se koja je lepša", "Jaooo, Riz, predivna je", "Jedva čekaam da ih gledam u bioskopu", "Obe su legende, ali meni je Džen favorit", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija sa seta, koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

- Šta je sa facom Dženifer Aniston? baš je preparirana - glasio je jedan od retkih negativnih komentara ispod novih paparaco fotografija.

Obe glumice veoma drže do svog izgleda, pa iako je Riz u 5., a Dženifer u 6. deceniji života, obe izgledaju znatno mlađe, pa muškarci i dalje ne mogu da im odole.

Podsetimo, Dženifer Aniston je svetsku slavu stekla u jednoj od najpopularnijih serija "Prijatelji" u kojoj je tumačila ulogu Rejčel Grin, dok je Riz privukla pažnju u filmovima "Opasne namere" i "Pravna plavuša", pa su obe glumice po tim ulogama najviše zapamćene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA