≫ 

Dženifer Garner u 49. godini prvi put probušila uši: Majka 3 dece morala da traži odobrenje od oca

- Oduševljena sam njima, ne mogu da verujem da mi nikada nije palo na pamet da ovo uradim. Baš ih volim - rekla je bivša žena Bena Afleka nakon što je probušila uši

  • 0
Jennifer Garner, Dženifer Garner Dženifer Garner; Foto: Shutterstock

Američka glumica Dženifer Garner (48) je prvi put probušila uši i oduševljena je.

Dženifer Garner je prošetala na puno crvenih tepiha u glamuroznim izdanjima, ali do sada nikada nije mogla da nosi odgovarajuće minđuše kako bi upotpunila celu kombinaciju, no i to će se promeniti u budućnosti.

Zvezda filma "Danas 13, sutra 30" rekla je voditeljki Elen De Dženeris da je nedavno prvi put probušila uši u 49. godini života.

Pre odlaska na bušenje, majka troje dece potražila je odobrenje od svog oca, koji je uvek bio strog prema njoj kada su pirsinzi u pitanju, dok je bila mlađa.

- Plašila sam se da se mom ocu ta ideja ni sada neće svideti, ali on je rekao: "Dženifer volim sve što radiš", pa sam odgovorila: "U redu, odoh" - otkrila je glumica.

Iako je nekada ceo procez nazivala "srednjovekovnim" i govorila da nije sigurna da li bi joj se svidelo da uopšte nosi minđuše posle toliko godina, sada je otkrila da joj se sviđa sjaj koji je dobila.

- Oduševljena sam njima, ne mogu da verujem da mi nikada nije palo na pamet da ovo uradim. Baš ih volim - zaključila je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA