≫ 

Luksuzna imanja kojima su se poznati počastili u poslednjih 30 dana: Jedno vredi čak 22,7 miliona $

Poznati ulažu milione u luksuzne vile, penthause i apartmane u najskupljim delovima sveta, a ovim nekretninama su se ponovili u poslednjih mesec dana Adam Levinj, Metju Mekonahi, Džastin i Hejli Biber, Sindi Kraford

  • 6
Metjua Mekonahija, Hejli i Džastina Bibera, Sindi Kraford i Adama Levinja vila Adam Levinj, Metju Mekonahi, Sindi Kraford, Džastin i Hejli Biber; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/AP, Instagram/cindycrawford, Profimedia/Imagespace /Zuma Press , Profimedia

Holivudske zvezde su poznate po tome što na svom računu broje milionske iznose, ali i po ulaganju novca u luksuzne vile, penthause i apartmane u najskupljim delovima sveta.

Tako je pevač i glumac Adam Levinj (41) upravo kupio imanje u Montesitu za 22,7 miliona dolara, a u galeriji možete pogledati i sva imanja kojima su se poznati počastili u poslednjih mesec dana.

Vila Adama Levinja je izgrađena 1923. godine, a ovo imanje koje je staro skoro jedan vek se prostire na 5,2 hektara i projektovao ga je poznati arhitekta Džordž Vašington Smit za Džona A. Džejmsona, jednog od osnivača Montesita.

Imanje se nedavno pojavilo na tržištu po ceni od 29,5 miliona dolara, tako da je Adam uspeo da dobije veliki popust od 6,8 miliona dolara.

Imanje se sastoji od glavne rezidencije u španskom stilu, dvokrevetne gostinjske kuće, jednokrevetne baštenske vikendice i trosobnog apartmana, koji se nalazi iznad garaže u koju može da stane pet automobila.

Vila ima ukupno 9 spavaćih soba i 11 kupatila. Od zabavnih sadržaja ima bioskop, vinski podrum, teniski teren, terasu uz prelepi bazen sa pogledom, kao i dosta zelenila i nepregledna prostranstva uređenih travnjaka, a divan pogled na planinu oduzima dah.

Još jedan holivudski šmeker se nedavno počastio novom vilom. Naime, američki glumac Metju Mekonahi (51) je nedavno kupio kuću za odmor na Havajima za 7,85 miliona dolara.

Rezidencija "The Kaupulehu Residence" je jedinstvena građevina koja se prostire na 650 m2, dok se zemljište prostire na jednom hektaru zemlje.

Metjuova vila ima 6 spavaćih soba, 6 kupatila, kancelariju, sobu za medije, stakleni vinski podrum, 2 garaže za automobile i 2 terena za golf, a takođe poseduje 2 glavna apartmana, 2 bazena, 2 spoljna kamina, čak i teren za boćanje.

Takođe, kanadski pevač Džastin Biber (26) i njegova supruga Hejli (24) su nedavno kupili vilu u "Monterey Colonial" stilu iz 1930-ih godina na Beverli Hilsu u Kaliforniji za 8,5 miliona dolara.

Naime, luksuzna vila koju su nazvali "The Tropics" je smeštena severno od Sanset Bulevara na Beverli Hilsu i ima 570 m2. Ona je prvobitno izgrađena 1932. godine, a nedavno je ponovo renovirana.

Kuća ima 5 spavaćih soba, 7 kupatila, dnevnu sobu i svetlu kuhinju sa belim centralnim "ostrvom", dok su kuhinjski elementi od hrastovog drveta. Na donjem spratu se nalazi bioskop, biblioteka obložena drvetom, bar i vinski podrum.

Američka manekenka i jedna od najpopularnijih supermodela 90-ih godina Sindi Kraford (54) i njen suprug i biznismen Rande Gerber (58) su kupili luksuzni penthaus u Majamiju za 3 miliona dolara.

Slavni par je kupio stan u ekskluzivnoj "Ritz-Carlton" rezidenciji u Majami Biču.

Nije poznato koji tačno apartman su kupili, ali ove fotografije pokazuju nekoliko primera životnog stila stanovnika ovog luksuznog kompleksa. U zgradi se nalaze stanovi sa od 2 do 5 spavaćih soba, koje je projektovao poznati italijanski arhitekta Pietro Lisoni.

Među pogodnostima svetske klase koju zgrada nudi jeste bazen na krovu sa privatnim kabinama, restoran, prostor za negu kućnih ljubimaca, studio za jogu i meditaciju, bisokop, društvena soba, dečija soba, biblioteka i bašte. Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da je slavni par kupio donji penthaus sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila.

Ovo je njihova druga investicija od početka godine, s obzirom da su u januaru 2021. kupili luksuznu vilu u Majamiju na Floridi za 9,6 miliona dolara.

Video: Šta će biti sa ozloglašenim imanjem Majkla Džeksona?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mea

    15. mart 2021 | 13:15

    To je ništa, Marinika ima gajbu od 10 hiljada hektara.

  • Vuk

    15. mart 2021 | 19:14

    Ništa u groblje odneti neće, ništa bolje ne žive od mene, još nisam otišao u penziju.

  • Realno

    15. mart 2021 | 20:03

    Al uvek kod ovakvih stvari ljudi pisu komentare koji vriste "o ovome mogu samo da sanjam tako cu da napisem neki komentar da se tesim". Istina, kao sto neko dole napisa, nista to nece odneti u grob, ali ce obezbediti svoju decu i potomke mnogo bolje nego vi koji tako razmisljate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA