≫ 

"Zarađuje milione, a nema mobilni telefon": Biber ima jak razlog zbog kog je doneo takvu odluku

- Osećam da nikome ništa ne dugujem - poručio je pevač

  • 5
Džastin Biber, Hejli Biber

Džastin i Hejli Biber; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (27) je nedavno u jednom intervjuu otkrio da ne koristi mobilni telefon, pa je ispričao da mu je to pomoglo da stvori određene granice u životu.

Naime, muzičar je otkrio da svu komunikaciju obavlja preko ajpeda, a za tu odluku, smatra, nikome ne duguje objašnjenje.

Biber kaže da mu je vreme bez mobilnog telefona pomoglo da bude "u čvrstoj vezi" s onima kojima kojima je zaista neophodan. 

- Definitivno sam naučio kako da postavim granice i jednostavno se osećam kao da nikome ništa ne dugujem - rekao je za strane medije, pa je dodao:

- Ovo mi je pomoglo da jednostavno kažem "ne" i da budem čvrst u svojim odlukama. Znam da moje srce želi da pomažem drugima, ali ne mogu sve odjednom. Želim, ali nije moguće - rekao je on.

Nakon Biberove izjave mnogi su komentarisali da pevač zarađuje milione, a nema mobilini telefona, ali su pohvalili jak razlog zbog kog je otpisao taj vid komunikacije.

"Čovek ima milione, a nema mobilni telefon", "On je ozbiljan car!", "U pravu je Džastin, ne treba mu telefon", "Pametna odluka, bravo Džastine", neki su od komentara.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    13. mart 2021 | 12:50

    Neće da ga žena smara

  • JA

    13. mart 2021 | 13:14

    Papucar. 😂

  • Realno

    13. mart 2021 | 19:25

    Kakve veze imaju milioni sa mobilnim? Kao da je mobilni neki luksuz... Covek ima milione a nema mobilni, ali zato ima Rols Rojs, Ferari, nekoliko vila, Taj lanac oko vrata kosta najmanje 200 hiljada itd itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA