Alek Boldvin otkrio kako je u razmaku od 5 meseci dobio dvoje dece

- Ne tiče se nikoga kada će žena i kako da proširi svoju porodicu, to je njeno pravo - rekao je Alek pre nego što je otkrio da je devojčicu rodila surogat majka

  • 4
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin Hilarija i Alek Boldvin; Foto: Tanjug/AP

Poznati američki glumac Alek Boldvin (62) i njegova supruga Hilarija (36) su pre dve nedelje dobili ćerku Luciju, samo 5 meseci nakon što je Hilarija rodila sina Eduarda, pa je slavni glumac sada otkrio da im je ćerku na svet donela surogat majka.

Naime, slavni par je dobio zajedničko 6. dete, dok Alek iz prethodnog braka sa Kim Besindžer ima ćerku Ajrland Boldvin, pa je ovo njegovo 7. dete.

Nakon objave da su dočekali drugu bebu u poslednjih 5 meseci, obožavatelji su tražili objašnjenje.

"Kako dvoje dece za 5 meseci?!", "Dva porođaja od septembra do sada? Šta je s vama, ljudi? Objasnite nam šta se dešava", "U šoku sam", samo su neki od brojnih komentara.

- Ko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je pre šest meseci. Ako ste dobili dete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dete usvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje dece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu dece u privatnosti! - napisao je jedan obožavatelj.

- Je*eno začepi i gledaj svoja posla - glasio je komentar besnog Boldvina.

- Ne tiče se nikoga kada će žena i kako da proširi svoju porodicu, to je njeno pravo - rekao je Alek pre nego što je otkrio da je devojčicu rodila surogat majka.

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe - rekao je Boldvin u emisiji kod Elen Dedženeris pre nekoliko meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    14. mart 2021 | 11:01

    Kao da drzi unuce,neprirodno

  • mostar

    14. mart 2021 | 07:09

    Ovaj ga ne vadi🙈

  • Elitna

    15. mart 2021 | 11:00

    Sa njim nešto nije u redu Od prve supruge se razveo kad je dobio kćerku jer je kako on tvrdi pokvarila ljubav među supružnicima A onda seje decu u godinama kad bi trebalo da je deda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA