≫ 

Isplivali novi detalji iz prošlosti supruge princa Harija: Megan slagala Opru u šokantnom intervjuu?

U svom već neko vreme ugašenom blogu, Megan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza

  • 6
Opra Vinfri, Megan Markl Printskrin: Youtube/CBS

Intervju Megan Markl i princa Harija, emitovan je na "Si-bi-es" televiziji i doneo je odgovore na mnoga pitanja, razotkrio njihovu stranu priče i brojne tajne, i dešavanja iza kulisa, ali je i pokrenuo veliki pitanja, kao i teorija "zavere".

Naime, Megan je u intervjuu sa Oprom Vinfri tvrdila da je pre upoznavanja princa Harija vrlo malo znala o kraljevskoj porodici, iako je o svom snu da postane princeza i venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton pisala na svom blogu još pre sedam godina.

Detalji iz njenog ranijeg života kao glumice, sada su isplivali u javnost.

Tokom intervjua sa Oprom Vinfri vojvotkinja od Saseksa rekla je kako nije znala mnogo o kraljevskoj porodici pre nego što je upoznala princa Harija, ali još 2014. godine, kad je radila kao glumica, na svom je blogu pisala o kraljevskoj porodici i snu da postane princeza, piše The Sun.

U svom već neko vreme ugašenom blogu, Megan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza i o pompi koja je okruživala venčanje Kejt i Vilijama.

- Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajan razgovor o princezi Kejt -pisala je, između ostalog.

Kako prenosi britanski mediji, neki od njenih prijatelja iz detinjstva takođe tvrde kako je imala veliko interesovanje za kraljevsku porodicu tokom odrastanja, posebno za princezu Dajanu.

Američki i britanski mediji su tokom protekle nedelje pronalazili određene sličnosti između princeze Dajane i Megan Markl, te su navodili da Megan kopira njene modne kombinacije i oponaša njen modni izraz.

Kraljevski biograf Endru Morton tvrdi da je, kad je Megan imala 16 godina, gledala sahranu princeze Dajane sa “suzama koje su joj curile niz obraze”.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    15. mart 2021 | 02:29

    losa glumica

  • Перагеније

    14. mart 2021 | 22:33

    Империја узвраћа ударац... Меган, само напред!

  • Nina

    15. mart 2021 | 03:59

    Megan je rekla da nije citala o kraljici i Kejt detaljnije,u smislu sta pisu novine,detalje njihovog zivota. To je kao kada neko ne slusa Mileta Kitica,ne zna njegove pesme ali svakako zna ko je on. Intervju je bio umeren i odmeren,bez detaljnijih pojasnjenja,pa sada mogu da se hvataju za rupe. Napred Megan i Hari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA