≫ 

"Ovo nije Kardašijanka?!" Fanovi u totalnoj konfuziji zbog devojke sa dodele Gremija

Američka muzičarka zbunila ljude zbog neverovatne sličnosti s Kloi Kardašijan

  • 0
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan: Foto: Instagram.com/khloekardashian

Američka muzičarka Maren Moris zbunila je obožavatelje na društvenim mrežama kada se pojavila na crvenom tepihu dodele Gremi nagrada, zbog neverovatne sličnosti sa jednom od Kardašijan sestara.

Naime, sinoć se u "Staples" centru u Los Anđelesu pojavila plavuša u roze haljini, koju su svi pomešali sa Kloi Kardašijan.

"Je l ovo Kloi Kardašijan?", "Mislila sam da je ovo Kloi Kardašijan", "Žena izgleda kao miks Kloi Kardašijan i Keli Klarkson", "Čekajte, vi meni želite da kažete da ovo nije Kli Kardašijan?", samo su neki od komentara na račun njene neverovatne sličnosti s jednom od rijaliti sestara.

Pevačica se na dodeli pojavila u svilenoj haljini brenda "Dolce & Gabbana" s dubokim dekolteom i srebrnim detaljima, a svi su pored njenog lica, gledali i u njene grudi.

Inače, Moris je s Džonom Majerom na dodeli Gremija izvela pesmu "The Bones" i oduševila sve, a njene fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA