Kampanja prikupljanja novca za Megan i Harija doživela fijasko, skupljeno samo 110 dolara

Najvernija obožavateljka bivših članova kraljevske porodice prikupila je samo 110 dolara pomoći slavnom paru

  • 4
Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl Megan i Hari; Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Na platformi "Go Fund Me" u poslednjih nekoliko dana se pojavila akcija prikupljanja pomoći koju je pokrenula izvesna Anastasija Hanson, koja za cilj ima da prikupi 10 miliona dolara pomoći princu Hariju i Megan Markl.

Bizarna kampanja razbesnela je većinu ljudi, a na kraju se pokazalo da je bila potpuni fijasko. Prikupila je samo 110 dolara pomoći slavnom paru.

Ideja je bila da se pomogne Megan i Hariju da otplate luksuznu kuću koju su nedavno kupili u Kaliforniji, a ideja je nastala nakon što se u intervjuu kod Opre princ požalio kako je porodica prestala da ga finansira.

Ako vam treba kuća, za vas ću to uraditi - napisala je Hanson i pojasnila britanskim novinarima kako se ne radi ni o kakvoj šali već o iskrenoj želji da pomogne.

Handson je u opisu kampanje napisala da dva miliona fanova Harija i Megan treba da uplate po pet dolara kako bi im pomogli. Naglasila je da su njih dvoje u SAD došli u vreme pandemije korona virusa i da nisu imali poslove. Na njenu žalost, ostala je daleko od cilja, a kampanja je u međuvremenu nestala sa stranice "Go Fund Me".

Takođe, nakon velikog intervjua slavnog para kod Opre Vinfri, oglasio se i britanski sveštenik, koji kaže da je Megan lagala o svom venčanju:

- Laž je da su se Megan i Hari venčali pre kraljevske svadbe - rekao je Mark Edvards.

Meghanina tvrdnja da su se ona i princ venčali sami u svom vrtu tri dana pre kraljevskog venčanja i da ih je venčao nadbiskup Kanterburija Džastin Velbi jer su želeli ceremoniju samo za sebe bila je sumnjiva i Marku Edvardsu, namesniku biskupa, koji je kontaktirao kancelariju nadbiskupa i tražio objašnjenje.

- Džastin je imao privatni razgovor s parom u vrtu o venčanju, ali uveravam vas, nije bilo venčanja do nacionalnog televizijskog događaja - rekli su mu iz kancelarije nadbiskupa.

Brojni sveštenici u Engleskoj posumnjali su u Meganine reči jer pravila o venčanjima engleske crkve zahtevaju najmanje dva svedoka, a javnost mora da ima neograničen pristup ceremoniji kako bi se mogli uložiti prigovori, ukoliko postoje.

- Nijedan par se u crkvi ne može venčati dva puta, osim ako prvi brak nije bio validan - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    15. mart 2021 | 18:13

    Pa ovo je tragikomedija. Sami će sebe pojesti u svojim lažima. Negde sam pročitala da ova planira da se kandiduje na A. izborima 2024 zato nije htela da se odrekne državljanstva. Gomila laži loše glumice koja je tvrdila da NIŠTA nije znala o K. Porodici a postoji njena objava na internetu iz 2004 kako želi da se uda za princa i o Dajani. Strašno kakav lupež.

  • Ćupričanin

    15. mart 2021 | 17:38

    Ovo videli od Lune? Axxaxaxaxxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA