"Vau, ženo!" Nove fotke Dženifer Aniston raspametile fanove - zakopčana do grla, a izaziva divljenje

"Prezgodna", "Kakvo telo", "Izgleda dosta mlađe", "Savršena", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija Dženifer Aniston

  • 2
Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Holivudska miljenica Dženifer Aniston (52) je uslikana ispred jednog frizerskog salona na Beverli Hilsu, a tom prilikom je pokazala koliko je zgodna u 53. godini života.

Naime, zvezda serije "Prijatelji" je 11. februara ove godine napunila 52 godine, a obožavatelji kažu da slavna glumica izgleda fantastično za svoje godine.

Ona je i dalje vitka, ima zgodno telo i mršave noge. Ovom prilikom je uslikana nakon zakazanog termina kod frizera, a svi kažu da bivša žena Bred Pita izgleda 15 godina mlađe od svojih vršnjakinja.

Dženifer ovih dana snima film "The Morning Show" sa svojom koleginicom Riz Viterspun (44), a iako je u svetu novi talas pandemije korona virusa, ekipa filma je preduzela sve neophodne mere kako bi svi ostali zdravi.

Anistonova je ovom prilikom nosila sivi džemper, plave farmerke i bele patike, a oko vrata je imala veliku crnu tašnu. Na licu je nosila naočare za sunce i zaštitnu masku, a iako je želela da ostane neprimetna, nije izbegla holivudske paparace koji je prate u svakom koraku.

"Prezgodna", "Kakvo telo", "Izgleda dosta mlađe", "Savršena", glasili su komentari fanova.

Njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    17. mart 2021 | 00:31

    Kako su ovi videli da izgleda dosta mladje, kad joj je maska do ociju??? Jeli bunike ili se vakcinisali pa im se prividja???

  • Pa naravno,

    17. mart 2021 | 01:35

    Ostala je lepa,kako je i htela da ostane, zato je platila visoku cenu....nije htela decu,zatomje i izgubila Breda,koji je od četvoro dece,i trazio joj je decu,ona je htela karijeru a decu za posle!pa je prevagla Anđa,koja je bila lepa i imala usvojenu tuđu decu,tada već troje,kad je upoznao onda i još sa njom dobio troje.E sada je prva žena ostala dobrog izgleda,bez ikoga i potpuno sama,on bar ima 3-5dece.Tu vodi egoizam...,,dobar izgled,i lepa karijera ,,ako,tako joj i treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA