Mlađa je od njega, a svi kažu da izgleda bar 10 godina starije: Lepotan ne mari, ne odvaja se od nje

- Evo ga Kijanu sa svojom devojkom koja izgleda starije od njega - glasio je komentar jedne obožavateljke nakon što je slavni glumac uslikan sa devojkom ispred jednog restorana u Los Anđelesu

  • 7
Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Kijanu Rivs i Aleksandra Grant; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američki glumac Kijanu Rivs (56) je prošle godine predstavio svoju devojku Aleksandru Grant (47) u javnosti, a uprkos različitim komentarima na račun njihove veze i njenog izgleda, zaljubljeni par se ne odvaja jedno od drugog.

Naime, Kijanu i Aleksandra su sada uslikani u restoranu "Spago" na Beverli Hilsu u društvu glumčevog kolege Aleksa Vintera i njegove porodice.

Svi zajedno su proveli tri sata u pomenutom restoranu uživajući u međusobnom druženju, a kada su izašli iz restorana, Kijanu je uradio jednu lepu stvar.

Naime, ispred restorana se nalazio Aleksov automobil u kom su bile 3 kutije "Adidas" patika, a zatim je Kijanu ostavio svoj autogram na njima.

Kijanu se takođe potpisao i na jednom časopisu, a nije poznato ko su verni glumčevi obožavatelji koji su tražili autogram.

Aleksandra je sve vreme pravila društvo zvezdi filma "Matriks", a ona se apsolutno ne obazire na zlobne komentare fanova koji kažu da je ona "prestara" za njega, uprkos činjenici što je on devet godina stariji od nje.

- Evo ga Kijanu sa svojom devojkom koja izgleda starije od njega - glasio je komentar jedne obožavateljke, dok drugi kažu da su "presladak par" i da se vidi da se mnogo vole.

Inače, Aleksandra je nedavno otkrila zbog čega se nikada neće ofarbati, ali je i pozvala sve žene da više paze na svoje zdravlje u odnosu na izgled.

Ona je objavila fotografiju naslovne strane jednog časopisa, gde piše da su nove studije dokazale da je rak dojke upravo povezan sa farbom za kosu i hemijskim preparatima koji se koriste.

- Ja sam osedela pre vremena, još u ranim 20-ima, jer sam farbala kosu svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam postala intolerantna na toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da postane "plava"... Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u kojoj god dobi života. Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima - poručila je ona.

- Ja sam visoka žena s belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge - našalila se Grant i stavila tačku na sve priče o njenom izgledu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA